Beyoncé și Solange au mers la consiliere psihologică, atunci când erau copii

Celebrele surori Beyoncé și Solange Knowles nu au fost dintotdeauna atât de apropiate precum sunt acum.

Beyoncé și Solange au mers la consiliere psihologică, atunci când erau copii

Într-un interviu acordat recent, Tina Lawson, mama celor două, a recunoscut că a fost nevoită să le ducă pe amândouă la consiliere psihologică, încă de când erau copii, pentru ca acestea să se poată apropia.

Le-am dus la consiliere psihologică, încă de la o vârstă fragedă, pentru ca să o poată ajuta pe Beyoncé să se apropie mai mult de Solange', spune aceasta. Nu o putea suporta nici măcar un minut. Erau mici, Solange se amesteca în treburile ei, încerca să se apropie de ea și de prietenii ei și Beyoncé era foarte iritată de acest lucru.'

Deși, inițial, familia sa nu a fost foarte receptivă față de idee, spunând că fetele sunt prea mici pentru a merge la consiliere, Tina susține că a facut decizia corectă, rezultatele fiind pozitive.

Am vrut ca Beyoncé să fie mai sensibilă și să înțeleagă faptul că Solange trăia, un pic, în umbra ei. (Consilierea) a făcut-o mai sensibilă și acum sunt foarte protectoare una cu cealaltă', a mai adăugat Tina.

Am petrecut mult timp învățându-mi fetele să nu se simtă intimidate când mai este și altă fată în încăpere, pentru că ele sunt toate frumoase', a adăugat. Mi se pare foarte important să stie asta.'

Judecând după momentele adorabile dintre acestea, surprinse în timpul festivalului Coachella, este clar că efortul Tinei nu a fost în zadar.

Citește și:
De ce a lipsit Beyonce de la Met Gala?

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people