Beyoncé și Jay-Z sunt protagoniștii unui filmuleț amuzant, care a ajuns viral pe Internet

Beyoncé și Jay-Z au fost prezenți la un meci de baschet seara trecută, iar imaginile surprinse au circulat imediat pe Internet, filmulețul în care artista privește conversația dintre soțul ei și o altă femeie devenind viral.

Beyoncé și Jay-Z sunt protagoniștii unui filmuleț amuzant, care a ajuns viral pe Internet

În timpul meciului de baschet de seara trecută, Beyoncé și Jay-Z au stat chiar lângă teren, urmărind echipele Golden State Warriors și Toronto Raptors luptându-se pentru victorie. Nicole Curran, al cărei soț deține echipa Warrios, a început să discute cu Jay-Z, iar în momentul în care s-a aplecat peste Beyoncé pentru a-l auzi mai bine, artista a privit-o cu colțul ochiului, într-un fel care a amuzat întregul Internet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When Beckys trying to test your limits. #TheLimitDoesNotExist

O postare distribuită de Saint Hoax (@sainthoax) pe

După ce momentul surprins de camerele video a devenit viral, fanii au reacționat scriind mesaje amuzante și distribuind imaginile mai departe. „Plâng. O vrea dispărută din peisaj”, a scris un fan, în timp ce altul chiar a insinuat că aceasta ar fi cea de-a doua Becky With the Good Hair (pseudonimul pe care Beyoncé i l-a atribuit femeii cu care Jay-Z a avut o aventură). Deși majoritatea comentariile sunt, într-adevăr, amuzante, se pare că Nicole ar fi primit chiar amenințări cu moartea, fiind nevoită să-și dezactiveze temporar contul de Instagram.

Observând amploarea cauzată de moment, Nicole a scris: „Ascultați Beehive. O respect pe Queen B. O iubesc! Am vorbit cu soțul ei de două ori în această seară. Prima dată, pentru a-i întreba ce vor de băut când au ajuns, pentru că au fost invitații mei. A doua oară, pentru a-i explica de ce i-am dat soției lui un trandafir de la un fan. Toate acestea au fost scoase din context. Sunt o femeie căsătorită, fericită. Îmi spuneți să mă sinucid??? Nu cred că va sprijini acest tip de comportament.”

Mai multe publicații au încercat să o contacteze pe Beyoncé pentru un răspuns, însă până în acest moment, artista nu a făcut niciun fel de declarație.

Citește și:
Un veteran de 93 de ani a flirtat cu Melania Trump, iar schimbul de replici este amuzant, dar și revoltător

Foto: Twitter, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people