Beyoncé și-a schimbat culoarea părului, iar fanii au deja o părere

Beyoncé și Jay-Z au fost surprinși în Houston, Texas, weekend-ul acesta, la un meci de baschet, susținând echipa the Houston Rockets. Fanii au observat și au comentat îndelung noua schimbare de look a artistei.

Beyoncé și-a schimbat culoarea părului, iar fanii au deja o părere

Beyoncé și Jay-Z au ocupat primul rând la meciul de baschet, susținându-și echipa favorită. The Houston Rockets au mai mulți fani celebri, printre care se numără și Emilia Clarke, prezentă, de asemenea, la meciul care a avut loc în acest weekend. Beyoncé a purtat un over-all semnat Marine Serre, atrăgând privirile tuturor celor prezenți. Artista și-a completat look-ul cu o pereche de sandale, ochelari de soare și o geantă în formă de minge de baschet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

Deși ținuta a fost, în mod evident, remarcabilă, Beyoncé a atras atenția și cu noua culoare de păr, renunțând la buclele aurii pentru o nuanță mai închisă, cu șuvițe șatene. La puțin timp după meci, Beyoncé a postat câteva fotografii pe Instagram, fiind admirată îndelung de fanii săi. Aceștia au continuat să vorbească despre noul look al artistei, secțiunea de comentarii strângând 16.000 de opinii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

Recent, Beyoncé și Jay-Z au aniversat 11 ani de căsătorie, sărbătorind evenimentul printr-o vacanță romantică în Mexic. „A fost o călătorie scurtă, copiii nu au venit', a declarat o sursă referindu-se la Blue Ivy, în vârstă de 7 ani și gemenii Rumi și Sir, care vor împlini 2 ani. „Totul pare minunat în viața lor', a adăugat sursa vorbind despre relația dintre Beyonce și Jay-Z.

Citește și:
Kim Kardashian face declarații despre fiul ei nou-născut

Foto: Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people