Beyoncé postează un mesaj emoționant și zeci de fotografii, cu ocazia zilei sale de naștere

La două zile după ce și-a sărbătorit aniversarea de 37 de ani, Beyoncé a postat pe blog-ul său câteva evenimente importante din ultimul an, alături de un mesaj emoționant.

Beyoncé postează un mesaj emoționant și zeci de fotografii, cu ocazia zilei sale de naștere

Beyoncé a reflectat asupra evenimentelor din ultimul an și a decis să posteze fotografii nevăzute de public până acum, pentru a-și arăta recunoștința față de milioanele de fani loiali. Printre fotografii, găsim și numeroase ținute stylish pe care artista le-a purtat în ultima vreme.

„La 36, am devenit o nouă mamă a trei copii. Am hrănit la sân gemeni (Rumi Carter și Sir Carter). Mi-am reînnoit jurămintele cu soțul meu (după o căsnicie de 10 ani). M-am întors pe scenă, la Coachella, după ce am născut. Apoi, împreună cu soțul meu, am înregistrat un album, `Everything is Love`. Am fost în turneu cu familia noastră prin toată lumea și ne-a plăcut la nebunie. Acest an a fost fenomenal pentru mine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate persoanele din viața mea. Vă mulțumesc pentru toată pozitivitatea și frumoasele urări. De abia aștept să continui să învăț din trecutul meu, să trăiesc în prezent și să mă dedic viitorului. Vă iubesc”, a scris artista atât pe site-ul ei oficial, cât și pe contul de Instagram.

Artista s-a arătat la fel de recunoscătoare și într-un articol al revistei Vogue, spunând „sunt foarte recunoscătoare în acest moment. Mă accept așa cum sunt. Voi continua să-mi explorez fiecare inch al sufletului. Îmi doresc să învăț mai mult, să-i învăț și pe ceilalți, și să-mi trăiesc viața la maximum. Am muncit foarte mult ca să ajung într-un punct care îmi permite să aleg să fiu înconjurată de ceea ce mă inspiră și mă împlinește”.

Beyoncé și Jay-Z își vor încheia turneul On the Run II pe patru octombrie, la CenturyLink Field în Seattle.

Citește și:
Mama lui Beyoncé a postat o fotografie cu fiica ei și e cel mai ADORABIL lucru!

Foto: www.beyonce.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people