Beyonce lanseaza un album foto cu 600 de poze nedezvaluite pana acum

Orice fan al lui Beyonce care este familiarizat cu cel de-al saselea album al artistei, Lemonade, va va spune ca este mai mult decat un simplu album.

Beyonce lanseaza un album foto cu 600 de poze nedezvaluite pana acum

Acest album reprezinta o realizare uimitoare in cariera uneia dintre cele mai iubite artiste a muzicii, datorita in mare parte efectelor vizuale. Fie ca ati vizionat anumite spectacole cu Beyonce sau ati fost prezenti la concentrele sale, suntem convinsi ca impactul vizual asupra voastra a fost imposibil de ignorat.

Artista a pastrat pana acum secretul din spatele spectacolelor sale dar si ale videoclipurilor – dar astazi, Beyonce lanseaza un album de 600 de pagini in care spune cum a fost facut totul. Albumul se numeste How to make Lemonade'. In carte sunt prezentate fotografii cu momentele din spatele scenelor si de la filmarea videoclipurilor – toata aceasta arta ilustreaza utilizarea dinamica a modei pentru a transmite mesajul.

Albumul ofera o privire detaliata asupra fiecarui element din Lemonade', prezentand influentele proiectului dar si colaboratorii. Pe langa colajele si fotografiile expuse, trebuie sa observati toata creativitatea si munca din spatele proiectului. De la picturile lui Laolu Senbanjo, la dulapul Gucci personalizat, fiecare detaliu este prezentat intr-un context mai larg.
Desi in videoclipuri aceste elemente se ingregistreaza ca fiind doar elegante, de fapt au intelesuri mult mai profunde. De exemplu, una dintre sectiuni face referire la legile din Louisiana, care restrictioneaza imbracamintea femeilor creole si doreste de a mentine ierarhiile sociale rasiste.

Imaginile din acest album nu au fost dezvaluite niciodata, se regasesc chiar fotografii cu familia lui Beyonce. Mesajul din Lemonade' este foarte puternic si multe imagini sunt legate de exploatarea a ceea ce inseamna sa sa fii o femeie de culoare neagra cu greutatea lumii pe umeri.

Albumul How to Make Lemonade' se gaseste la pretul de 300 de dolari.

Citeste si:
Beyonce, intr-o forma fizica perfecta la doar doua luni de la nastere

Text: Georgiana Ciocan
Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people