Beyonce a colaborat cu fiica ei, Blue Ivy, pentru o nouă melodie, iar fanii au avut cele mai bune reacții

Noul album al lui Beyonce, inspirat de filmul "The Lion King", s-a bucurat de succes imediat după lansare, însă fanii au apreciat cel mai mult melodia realizată în colaborare cu fiica artistei, Blue Ivy.

Beyonce a colaborat cu fiica ei, Blue Ivy, pentru o nouă melodie, iar fanii au avut cele mai bune reacții

Blue Ivy calcă pe urmele mamei sale și demonstrează că poate urma în viitor o carieră în muzică. În vârstă de 7 ani, fiica lui Beyonce a impresionat fanii din întreaga lume după ce a cântat mai multe versuri din melodia „Brown Skin Girl”, de pe albumul lansat pe 19 iulie.

Blue Ivy cântă alături de Saint John în deschiderea melodiei, având însă și o parte solo, la final, când recită refrenul. Aceasta nu este singura colaborare de pe noul album al lui Beyonce. Childish Gambino, Kendrick Lamar și Pharrell fiind doar o parte din artiștii cu care vedeta a colaborat pentru acest album.

Fiica lui Beyonce a avut deja o apariție în videoclipul spectaculos al melodiei „Spirit”, unde a impresionat prin ținuta purtată.

Beyonce a declarat că noul ei album este „o experiență a povestirii. Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecție de piese care au fost inspirate de film. Este un amestec de genuri și colaborări care reprezintă un singur sunet. Sunt influențe din tot, de la R&B, pop, hip hop și Afro Beat”.

Citește și:
Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy, apare alături de artistă în videoclipul piesei „Spirit', de pe coloana sonoră a filmului „The Lion King'

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people