Beyonce: act de caritate incredibil în urma spectacolului ei istoric de la Coachella 2018

Sigur ai auzit zilele acestea despre spectacolul oferit de Beyonce la Coachella 2018. Iată de ce a reprezentat un moment istoric și ce plănuiește diva să facă în urma acestuia.

Beyonce: act de caritate incredibil în urma spectacolului ei istoric de la Coachella 2018

Momentul lui Beyonce de la Coachella 2018 a avut ca temă o paradă a studenților din facultate, denumită, în engleză, „homecoming'. Bey a avut parte de ajutor din partea unei trupe, a unui grup de majorete, a fostelor sale colege din trupa „Destinys Child' dar și din partea familiei: sora sa, Solange, dar și Jay Z au fost alături de ea pe scenă.

Spectacolul conceput și oferit de Beyonce în cadrul festivalului Coachella 2018, zilele trecute, a însemnat mult mai mult decât o demonstrație de talent din partea lui Queen B.

Momentul său a celebrat facultățile americane de culoare, pe scenă fiind prezenți foști studenți de la aceste facultăți. Dacă nu știi exact despre ce vorbim, află că facultățile și universitățile de culoare sunt instituții de învățământ superior din America înființate înainte de Legea Drepturilor Civile care s-a promulgat în 1964 special pentru populația afro-americană. Studenții de culoare erau discriminați în instituțiile care existau deja, așa că aceasta a fost soluția aleasă la acea vreme.

Însă, ca urmare a spectacolului, Beyonce a decis să facă mai mult decât atât pentru ei. Se pare că fundația sa de caritate, BeyGOOD, va dona câte un premiu de 25.000 de dolari pentru patru facultăți „de culoare' diferite, în cadrul programului său de acordare de burse.

Cele patru universități alese sunt: Universitatea Xavier, Universitatea Wilberforce, Universitatea Tuskegee și Universitatea Bethune-Cookman iar bursa în valoare de 25.000 de dolari va fi acordată unui student merituos din fiecare instituție.

Programul de acordare a acestor burse este a doua inițiativă a fundației BeyGOOD, după bursele Formation, inspirate de albumul vizual Lemonade al lui Queen B.
Beyonce ne inspiră din ce în ce mai mult în fiecare zi!

Citeste si:
Cele mai bune momente din show-ul făcut de Beyonce la Coachella 2018

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people