Beyoncé a făcut public un video emoționant cu gemenii ei, Rumi și Sir Carter

Beyoncé este extrem de mândră de copiii ei, iar acest lucru îl împărtășește și fanilor săi.

Beyoncé a făcut public un video emoționant cu gemenii ei, Rumi și Sir Carter

Recent, Beyoncé a anunțat că își va lansa documentarul Making the Gift', care este inspirat de pelicula The Lion King. Pe lângă asta, documentarul spune povestea noului ei album care poartă același nume.

Însă, artista le-a arătat fanilor un video în care apare alături de gemenii Rumi și Sir Carter, din timpul unei călătorii în Africa. Alături de ei erau și Jay-Z, soțul lui Beyoncé, dar și Blue Ivy, fiica lor în vârstă de șapte ani.

Scena dintre Beyoncé și Rumi este extrem de emoționantă, mai cu seamă că Rumi îi arată mamei ei faptul că știe cât mai multe animale. Chiar dacă artista și-a ținut gemenii departe de ochii presei, Blue Ivy, fiica ei cea mare, a fost prezentă alături de mama ei la mai multe evenimente și chiar a apărut în videoclipul piesei Spirit.' În secvențe se poate vedea cât de mândră este Beyoncé și faptul că își dorește să împartă cu fanii aceste momente pe care le petrece alături de copiii ei.

Nu este pentru prima dată când Beyoncé le arată fanilor imagini cu cei doi copii, Rumi și Sir Carter. În 2018, ea le-a dezvăluit fanilor mai multe imagini din vacanța pe care au petrecut-o în India, fiind una dintre puținele ocazii când Beyoncé și-a arătat gemenii deoarece până atunci a decis să îi țină departe de ochii presei. 

Citește și:
Mesajul emoționant primit de Beyonce de la mama ei cu ocazia zilei de naștere

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people