Beyoncé a dezvăluit imagini rare cu gemenii săi

Beyoncé a făcut public un video emoționant cu gemenii săi, Sir și Rumi, în vârstă de trei ani.

Beyoncé a dezvăluit imagini rare cu gemenii săi

Beyoncé a postat pe contul său de Instagram un clip video extrem de personal și de emoționant. Timp de patru minute, fanii artistei pot urmări care au fost cele mai importante momente din viața acesteia în 2020, atât pe plan profesional, cât și personal.

„2020 ne-a divizat și ne-a unit. Mulți dintre noi nu ne-am putut vedea persoanele apropiate și am avut parte de prea multe pierderi, dar am fost uniți de umanitatea noastră. Anul acesta pentru mine a fost despre a sărbători fericirea, a căuta bucuria și a trăi în iubire. Pe măsură ce ne îndreptăm către viitor și ne rugăm pentru noi începuturi, dorința mea pentru tine este să te apreciezi pe tine și pe cei pe care îi iubești. Sărbătorește faptul că ești un individ care contribuie la frumosul nostru colectiv. Pentru un 2021 mai bun și mai luminos!” a scris Beyoncé în descrierea clipului video.

Video-ul cuprinde imagini cu persoane importante din viața lui Beyoncé precum Michelle Obama, Megan Thee Stallion, artista cu care a lansat melodia Savage Remix sau duo-ul Chloe x Halle. De asemenea, fanii au mai putut vedea secvențe din albumul vizual Black is King, pe care Bey l-a lansat recent sau din colecția sa de haine sport, Ivy Park.

Însă, cele mai apreciate au fost cele cu Rumi și Sir, cei doi gemeni ai cântăreței. Se pare că Rumi este o adevărată fană a mamei sale, aceasta cântând melodia Savage, în timp ce se află într-o mașinuță de golf alături de Beyoncé și de fratele său, Sir.

„Ai avut o vară bună?”, a întrebat-o artista pe fiica sa, iar aceasta  a răspuns afirmativ. În clipul video apare și Sir, fratele său, care se află în brațele lui Beyoncé și o ajută să conducă mașina de golf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

„Dă-ți voie să experimentezi momente de bucurie. Clipele cu cei pe care îi iubești sunt prețioase”, a scris Beyoncé la sfârșitul videoclipului.

Citește și:
Fetele lui Beyonce apar alături de ea în videoclipul piesei Brown Skin Girl

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people