Ben Affleck spune că e încrezător că va fi iertat de copii pentru greșelile sale

Ben Affleck a fost întotdeauna deschis cu privire la problema sa cu alcoolul și speră ca cei trei copii ai săi să îl ierte pentru greșelile trecutului.

Ben Affleck spune că e încrezător că va fi iertat de copii pentru greșelile sale

„Nu mă deranjează să vorbesc despre alcoolism și despre faptul că am fost alcoolic. Face parte din viața mea, e ceva cu care m-am confruntat. Nu trebuie să îmi acapareze întreaga identitate și să însemne totul, dar e ceva la care știi că trebuie să lucrezi”, declara anul trecut Ben Affleck într-o emisiune televizată. Actorul se internase voluntar într-o clinică de dezintoxicare în august 2018 și a vorbit întotdeauna deschis despre slăbiciunile sale.

Ben Affleck speră că cei trei copii pe care îi are cu actrița Jennifer Garner îl vor ierta pentru greșelile sale din trecut și că dacă va fi onest cu privire la problema sa, va reuși să o depășească. Acesta a declarat pentru revista People că „multe dintre lucrurile pe care le înveți în procesul de a lupta cu dependența sunt oricum niște foarte bune lecții de viață. Fii onest, asumă-ți responsabilitatea pentru greșelile tale și ajută-i pe alții!”.

Acesta a mai spus și că încearcă să le transmită copiilor lecțiile pe care el le-a învățat în tot acest timp și că sinceritatea este cel mai important lucru. Ben Affleck crede că aceștia îl vor putea ierta, dar trebuie să lucreze și la alt aspect: „Trebuie să fii capabil să te ierți pe tine ca părinte și să admiți că nu poți tot timpul să faci lucrurile așa cum îți dorești. Voi încerca să fac tot ce îmi stă în putință. Voi încerca din greu. Dar uneori voi spune sau face lucrul greșit”, a adăugat el.

Ben Affleck s-a luptat mult timp cu dependența de alcool, fiind internat de trei ori la dezalcoolizare. După ce aceasta a recidivat în 2019, actorul a decis să se concentreze pe vindecare. Cel mai recent film în care joacă se numește The Way Back, unde interpretează un personaj a cărui poveste este foarte asemănătoare cu cea a lui Affleck. Asta face ca întreg procesul să fie terapeutic, într-un fel, dar și foarte dificil și dureros.

Citește și:
Ben Affleck încă mai vorbește cu Jennifer Lopez, fosta sa logodnică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people