Ben Affleck și Ana de Armas s-au logodit?

Ben Affleck și Ana de Armas au fost surprinși în New Orleans, iar actrița purta un inel asemănător cu unul de logodnă, semn că ar fi făcut pasul cel mare.

Ben Affleck și Ana de Armas s-au logodit?

Relația dintre Ben Affleck și Ana de Armas pare tot mai serioasă. Cei doi au fost fotografiați recent afișându-și afecțiunea în public în New Orleans, în timp ce luau o pauză după ce au reluat filmările pentru Deep Water.

Ceea ce a atras atenția fanilor a fost că actrița purta un inel cu diamant pe inelar, iar zvonurile că Ben Affleck și Ana de Armas s-ar fi logodit nu au întârziat să apară. 

Însă, avem o veste proastă pentru fani – se pare că inelul ar putea fi un simplu accesoriu pentru rolul din filmul Deep Water, în care joacă alături de Ben, și nu un semn că relația lor ar fi trecut la pasul următor. În acest film, cei doi joacă rolul unui cuplu căsătorit.

În ultima perioadă au existat și zvonuri că Ben Affleck și Ana de Armas s-ar fi despărțit pentru că nu au mai fost văzuți împreună de o lună. Ultima dată când au fost fotografiați în public a fost pe 15 octombrie, în Los Angeles.

Un martor a declarat pentru E! News că „Ben părea încântat să o revadă pe Ana, după ce nu s-au mai văzut de câteva săptămâni. Erau atât de fericiți să fie împreună și nu-și puteau lua mâinile unul de pe celălalt”, a spus sursa.

Ben Affleck și Ana de Armas s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă Fatal Attraction. Încă din perioada filmărilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la o relație între cei doi. În luna martie au confirmat că formează un cuplu. Ana s-a apropiat destul de repede și de cei trei copii ai actorului, având în vedere că în iunie 2020 au fost într-o vacanță împreună.

Ben Affleck a format un cuplu și cu actrița Jennifer Garner. Cei doi și-au început relația în 2004, iar în 2015 s-au despărțit. În 2018 divorțul lor a fost finalizat. În ciuda faptului că au luat-o pe drumuri separate, cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și să își crească împreună copiii, Violet, Seraphina și Sam.

Citește și:
Angelina Jolie este de nerecunoscut în noul său film

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people