Ben Affleck și Ana de Armas au plecat în vacanță alături de copiii actorului

Ben Affleck și Ana de Armas au fost surprinși plecând în vacanță cu un avion privat alături de copiii actorului.

Ben Affleck și Ana de Armas au plecat în vacanță alături de copiii actorului

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ben Affleck și Ana de Armas au o relație extrem de strânsă, având în vedere că actorul i-a făcut cunoștință partenerei sale și cu cei trei copii ai săi.

De data aceasta cei doi ne-au surprinși deoarece au fost fotografiați de către paparazzi plecând în vacanță cu un avion personal. Și nu erau singuri, ci alături de ei se aflau și doi dintre copiii lui Ben Affleck, Violet și Samuel. În plus, și cățelul Anei, Elvis, s-a alăturat grupului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 360aproko (@360aproko) pe

Cu toate că nu știm destinația în care ei vor ajunge, însă judecând după numărul de bagaje pe care le au, escapada lor va dura câteva zile.

Ben Affleck și Ana de Armas s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei Deep Water, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă Fatal Attraction. Filmările au avut loc la finalul anului trecut în New Orleans și Louisiana. Încă din perioada filmărilor au apărut numeroase zvonuri cu privire la o relație între cei doi. Ei și-au confirmat relația în luna martie.

Ben Affleck a format un cuplu și cu actrița Jennifer Garner. Ei și-au început relația în 2004, iar în 2015 s-au despărțit. În 2018 divorțul lor a fost finalizat. În ciuda faptului că au luat-o pe drumuri separate, cei doi continuă să aibă o relație de prietenie și să își crească împreună copiii, Violet, Seraphina și Sam.

Citește și:
Gigi Hadid, fotografie inedită alături de Zayn Malik

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people