Ben Affleck încă mai vorbește cu Jennifer Lopez, fosta sa logodnică

Ben Affleck a dezvăluit că încă mai vorbește cu Jennifer Lopez, fosta sa logodnică, având doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Ben Affleck încă mai vorbește cu Jennifer Lopez, fosta sa logodnică

Ben Affleck a vorbit recent în cadrul unui interviu pentru The New York Times despre divorțul de Jennifer Garner, precum și despre relația avută cu Jennifer Lopez.

Actorul a menționat-o pe fosta sa logodnică în interviu, având doar cuvinte de laudă la adresa ei. Acesta a vorbit despre prestația lui Jennife în Hustlers, spunând că ar fi meritat să fie nominalizată la Premiile Oscar. „Ar fi trebuit să fie nominalizată. Ea este ceva adevărat. Încă vorbesc din când în când cu ea și am foarte mult respect. Cât de grozav este faptul că a avut cel mai bun film la 50 de ani? Este incredibil”, a spus Ben.

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au întâlnit pe platourile de filmare pentru Gigli. Aceștia au devenit rapid un cuplu, iar cei doi s-au logodit. Aceștia s-au despărțit însă în ianuarie 2004.

În cadrul aceluiași interviu, Ben Affleck i-a transmis și un mesaj emoționant fostei sale soții, Jennifer Garnet. „Primul și cel mai important lucru pe care vreau să i-l spun lui Jennifer Garner în public sau în privat este mulțumesc. Vreau să fie clar cât de mult o respect și cât de mult prețuiesc faptul că lucrează cu mine în creșterea copiilor.”

Citește și:
Ben Affleck recunoaște că divorțul de Jennifer Garner este 'cel mai mare regret al vieții mele'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people