Bella Hadid spune adevărul despre relația cu Drake

De îndată ce Drake a lansat a doua parte a albumului său, “Scorpion”, fanii au și început să asculte și să analizeze fiecare melodie.

Bella Hadid spune adevărul despre relația cu Drake

Unii dintre fani au început chiar să speculeze faptul că piesa „Finesse' este legată de zvonurile în legătură cu o posibilă relație dintre Drake și Bella Hadid.

Vreau copilul să aibă ochii tăi, nu-mi urmez propriul sfat/ Ar trebui să merg la New York? Nu mă pot decide/ Fashion Week este mai mult genul tău decât al meu.', spun câteva versuri.

Speculațiile au continuat și se presupune că Drake făcea referire la Gigi Hadid în alte versuri precum: Ești în mintea mea/Tu și sora ta sunteți prea tari ca să pot face față.'

Oamenii imediat au început să creadă că cei doi ar putea să fie împreună. Probabil, nu s-a ocupat de asta până acum', a scris unul dintre fani după ce a fost întrebat dacă zvonurile legate de Bella și Drake sunt adevărate.

Bella Hadid nu a lăsat loc speculațiilor și a răspuns: Nu este vorba despre mine! Asta este o lipsă de respect. De ce oamenii nu pot fi prieteni fără a se crede altceva.

În melodia „Emotionless”, Drake a confirmat faptul că are un fiu și a explicat de ce a păstrat aceste lucruri private.

Nu mi-am ascuns fiul de lume/ Am ascuns lumea de fiul meu/ De suflete goale care doar se trezesc și așteaptă să discute/ Până nu te vei uita la tine, nu te vei putea înțelege niciodată.'

Fanii pot asculta noul album live în turneul pe care Drake îl va avea în această vară cu Migos. Turneul lor va începe pe 26 iulie în Salt Lake City.

Citește și:
Drake lansează un nou album și dezvăluie că are un copil

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people