Bella Hadid și The Weeknd ne oferă încă un indiciu că ar fi din nou un cuplu

Bella Hadid și The Weeknd nu se feresc să arate tuturor că au petrecut un weekend împreună.

Bella Hadid și The Weeknd ne oferă încă un indiciu că ar fi din nou un cuplu

Bella Hadid a postat o poză pe contul ei de Instagram, unde se vede că se află în casa lui The Weekend, din Hidden Hills, în valoare de 13 milioane de lire sterline.

Îl fotografie îl poți vedea pe cântăreț de la distanță, stând pe balcon. Aceasta a postat aceași poză pe contul lui de Instagram , dar în care poți vedea mai bine detaliile casei. În afară de câinii cântărețului nimeni nu mai apărea în poză, așa că poți să-ți faci singur o părere despre întâlnirea celor doi.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Desigur că cei doi ar putea ar putea confirma într-un mod mai evident dându-și reciproc follow, dar se pare că acestă strategie le permite să își continue relația care a trecut deja peste o despărțire și o pauză foarte lungă. Sperăm că de acestă dată relația lor o să reziste acelor luni ocupate cu turnee și prezentări de modă. Un mic indiciu pe contul de Instagram, încă unul pe Snapchat și poate dacă lucrurile devin mai serioase, o să fim martorii unei noi imagini cu ei împreună.

Există desigur și alte dovezi că cei doi s-au împăcat sau urmează să o facă: publicația americană Us Weekly a publicat o știre potrivit căreia la o zi după ce Bella a postat poza pe contul de socializare, cei doi au fost văzuți luând cina în restaurantul Matsuhisa din Beverly Hills. Cei doi stăteau ascunși într-un colț, a spus un martor jurnaliștilor de la Us Weekly, adăugând că „erau foarte drăguți, râdeau și își șopteau lucruri la ureche.'

The Weeknd și Hadid au fost văzuți ultima oară împreună în Paris, acum o lună. Ambii au postat poze pe Instagram unde se vedea clar că sunt în aceași locație, așa că nu a fost greu pentru public să pună piesele puzzle-ului împreună.

Citește și:
Bella Hadid spune adevărul despre relația cu Drake

Text: Victoria Lupascu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people