Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună în mod oficial

Bella Hadid și The Weeknd formează din nou un cuplu, familia și prietenii acestora confirmând că cei doi au din nou o relație serioasă.

Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună în mod oficial

Mai multe surse au confirmat ceea ce noi toți credeam, Bella Hadid și The Weeknd sunt din nou împreună, iar relația lor pare una serioasă.

Potrivit sursei citate de E!News, cuplul are o relația exclusivă și se află într-o perioadă bună, după ce în urmă cu aproape doi ani s-au despărțit. „Abel a realizat în perioada în care avea mai multe întâlniri că el o iubește de fapt pe Bella și cei doi au vorbit din nou”, a declarat sursa apropiată de cei doi.

Bella Hadid și Abel Tesfaye, numele adevărat al lui The Weeknd, s-au despărțit în 2016. Artistul a avut o relație cu Selena Gomez până în luna octombrie a anului trecut, însă în tot acest timp se pare că Bella încă se gândea la el. O sursă apropiată a declarat în aprilie că Bella „nu a renunțat niciodată la sentimentele pentru Abel și a sperat mereu că se vor împăca”.

Dorința modelului se pare că s-a îndeplinit. Bella Hadid și The Weeknd s-au întâlnit în secret timp de mai multe luni, iar ei au decis să facă totul oficial cu imagini pe Instagram. Potrivit mai multor surse, cei doi s-au sărutat la Coachella, apoi au fost văzuți în aceeași ipostază în Cannes.

„Lucrurile au decurs foarte bine. Ei au fost inseparabili și au avut grijă să-și organizeze timpul astfel încât să se poată vedea mereu”, a declarat o sursă citată de E!News. Totodată, ei au mers împreună în vacanțe și au petrecut mult timp împreună, fiind văzuți recent în Tokyo.

There's no other way to better say… I love you, I love you….

A post shared by Abella ✨ Abel X Bella (@abelbellaxo) on

Cei doi au o mulțime de prieteni comuni și un stil de viață similar, așadar le este foarte ușor să fie mereu împreună. Totodată, se pare că decizia lor de a face relația oficială nu este o surpriză pentru familia modelului, aceeași sursă menționând că toată lumea știa că „este o chestiune de timp (până când se vor împăca, n.r.) și că au avut o legătură puternică atunci când erau împreună. Ei s-au întors mereu în același loc, așadar era vorba de o chestiune de timp până ar fi decis să fie din nou un cuplu”.

După vacanța în Tokyo, Bella Hadid și The Weeknd se vor întoarce în New York pentru a-și continua munca.

Citește și:
The Weeknd cântă despre fostele iubite pe noul album – îi este dor de Bella Hadid iar Selena Gomez i-a frânt inima

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people