Bella Hadid și-a arătat revolta față de polițiștii din New York care nu poartă mască de protecție

Bella Hadid s-a arătat nemulțumită de faptul că polițiștii din New York ignoră măsurile impuse de autorități și nu poartă mască de protecție.

Bella Hadid și-a arătat revolta față de polițiștii din New York care nu poartă mască de protecție

Bella Hadid a postat pe contul personal de Instagram o serie de fotografii în care își arată revolta față de un grup de polițiști din New York care nu poartă masca de protecție, fiind modalitatea cea mai bună prin care ne protejăm de posibilele persoane infectate cu noul coronavirus. Aflându-se la distanță de ei, modelul în vârstă de 23 ani a făcut și un gest obscen la adresa lor.

„Purtăm măști ca să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei pe care îi iubim. Chiar dacă poliția voastră locală nu poartă, asta nu înseamnă că trebuie să faceți la fel.. așa că… purtați masca. Este drăgută și interesantă. Măștile sunt de mai multe culori, așa că vă puteți proteja și în același timp să fiți și la modă. Fiți inteligenți”, a scris Bella Hadid pe Instagram.

Potrivit site-ului oficial al orașului, cetățenii din New York sunt obligați să poarte „o mască care să le acopere fața atunci când sunt în afara casei lor, dacă nu pot menține o distanță de cel puțin 6 metri față de ceilalți.”

Bella Hadid s-a întors recent în New York din Pennsylvania, acolo unde a stat alături de familie. Într-un interviu pe care l-a acordat recent pentru ELLE USA, modelul a vorbit despre faptul că vrea să își reia activitatea. „Abia aștept să mă întorc la muncă și să creez artă. Sper să putem găsi un mod prin care să trecem peste în siguranță. Cred că ședințele foto vor fi mai mici și intime, ceea ce ar fi o schimbare interesantă. Va trebui să fim atenți să nu folosim aceleași pensule de machiaj și să respectăm restul regulilor pentru ca toată lumea să fie în siguranță.”

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Bella a adus în discuție și responsabilitatea pe care o are în social media. „Am o mare responsabilitate atunci când folosesc platformele de socializare, mai ales odată cu înaintarea în vârstă. Vreau ca fetele tinere și băieții să știe că este în regulă să își folosească vocea și să ceară dreptate pentru ceea ce consideră că este important. Mai vreau să știe că este în regulă să fii empatic și blând, dar și puternic atunci când spui adevărul.”

Citește și:
Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt au devenit părinți

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people