Băiețelul Ilincăi Vandici a împlinit un an, iar mesajul vedetei este emoționant

Zian, fiul Ilincăi Vandici a împlinit un an, iar vedeta a marcat evenimentul cu o postare emoționantă făcută pe Instagram.

Băiețelul Ilincăi Vandici a împlinit un an, iar mesajul vedetei este emoționant

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a împărtășit cu cei peste 400.000. de fani care o urmăresc pe Instagram cât de fericită este și cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă.

„În urmă cu un an am simțit cu adevărat ce înseamnă fericirea și împlinirea supremă.. De atunci trăiesc în fiecare clipă aceste sentimente alături de tine, Zian! Îți mulțumesc pentru ca ai venit in viața mea, îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat deja și abia aștept sa parcurgem împreună aventura fantastică ce ne așteaptă! Te iubesc mai mult decât pot descrie cuvintele și îți promit că împreuna vom scrie cea mai frumoasă poveste numită viața ta! ❤️❤️❤️❤️ #lamultianizian”, a scris Ilinca Vandici pe Instagram.

Starul de televiziune a mai postat o fotografie în care apar doar picioarele băiețelului ei, folosind o descriere adorabilă „Ups… cred ca mi-au rămas mici șosetele”.

https://www.instagram.com/p/BliXD3hFWOf/?taken-by=ilinca.vandicioficial

Citește și:
Ilinca Vandici, la ELLE Style Awards 2017 (VIDEO)

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people