A avut loc prima nuntă regală gay din istoria Angliei

Verișorul Reginei Elisabeta a II-a a devenit primul membru al familiei regale britanice care s-a căsătorit cu o persoană de același sex.

A avut loc prima nuntă regală gay din istoria Angliei

Un moment istoric pentru familia regală britanică! Verișorul Reginei, Lordul Ivar Mountbatten, a devenit primul membru al familiei care s-a căsătorit cu o persoană de același sex.

Lordul Ivar s-a căsătorit cu partenerul său, James Coyle, la o capelă privată din Devon, în prezența a 60 de invitați. Fosta sa soție, Penny, cu care are trei fiice, a fost cea care l-a condus pe drumul spre altar.

Cei doi au decis să amâne luna de miere pentru anul următor, oscilând ca destinație între Grecia sau Croația.

„A fost ideea fetelor”, a explicat fosta lui soție decizia de a-l conduce la altar, într-un interviu pentru Daily Mail. „Sunt extrem de emoționată și onorată în același timp”. Penny își susține extrem de mult fostul soț și noua lui relație și știa de faptul că acesta este bisexual de când s-au căsătorit.

„Nu cred că Ivar realizează cât s-a schimbat ca om din momentul în care și-a recunoscut public orientarea sexuală. James l-a ajutat mult să facă asta pentru că l-a convins cât de ușor e totul”, a zis aceasta. „Ivar este mult mai relaxat zilele acestea. Mult mai bun. Devine un bucătar talentat. Nu putea fi cea mai bună versiune a sa deoarece acest secret îl măcina din interior. Acum este o persoană total diferită. Toată lumea spune că nu l-a văzut mai fericit vreodată”.

Nunta s-a bucurat de binecuvântarea familiei regale. Unul dintre cei mai buni prieteni ai lordului Ivar este prințul Edward. Lordul Ivar este nașul fiicei lui Edward, Louise, iar ducele și ducesa de Wessex sunt nașii primilor doi copii ai lordului Ivar.

„Sophie și Edward ne știu planurile și sunt fericiți pentru noi”, a explicat lordul Ivar. „Din păcate nu pot veni la nuntă. Programele le sunt făcute cu luni înainte și nu vor fi în țară la data respectivă, însă îl plac foarte mult pe James. Toată lumea îl adoră”.

Citește și:
De ce vor lipsi Meghan Markle și Prințul Harry de la petrecerea de ziua Prințului Charles

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people