Avionul în care se afla Jennifer Aniston a fost nevoit să aterizeze de urgență

Jennifer Aniston a ajuns în siguranță în Cabo San Lucas, Mexic, după ce avionul în care se afla a fost nevoit să aterizeze de urgență.

Avionul în care se afla Jennifer Aniston a fost nevoit să aterizeze de urgență

Jennifer Aniston se afla în drum spre Mexico pentru a continua festivitățile de împlinire a vârstei de 50 de ani, aniversare pe care a sărbătorit-o săptămâna trecută alături de mai multe celebrități, în Los Angeles. Actrița a fost văzută pe aeroportul din Cabo alături de prietena și fosta colegă de platou, Courteney Cox.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Federale a Aviației le-a spus celor de la ET că avionul care a decolat de pe aeroportul din Los Angeles vineri dimineața a pierdut o roată sau un cauciuc în timp ce decola. Potrivit purtătorului de cuvânt, avionul a aterizat în apropierea Aeroportului Internațional din Ontario, California de Sud, pentru a rezolva problema. La bordul avionului se aflau atât Molly McNearney, soția lui Jimmy Kimmel, cât și Amanda Anka, soția lui Jason Bateman.

Se pare că Jennifer Aniston caută sprijinul prietenelor ei în noul capitol pe care doar ce l-a început, conform unei surse apropiate actriței, iar acestea i-l oferă necondiționat. „A avut parte de sprijin necondiționat din partea celor mai apropiați prieteni. Își apreciază foarte mult vechile prietene, iar în ultima vreme, de când au început să lucreze împreună, îi este foarte apropiată Reese Witherspoon. Se distrează împreună. În 2019, și-a propus să fie cea mai bună versiune a ei. Jen pare o adolescentă zilele acestea. Este pregătită să facă niște schimbări și crede că împlinirea vârstei de 50 de ani este un nou început. Cu toții îi spun că arată mai bine ca niciodată.”

Citește și:
Modul inedit în care Regina Elisabeta a ajutat-o pe Kate Middleton înainte de căsătoria cu Prințul William

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people