Averea lui Kanye West, mai mare ca niciodată, în ciuda divorțului de Kim Kardashian

Divorțul de Kim Kardashian nu pare să afecteze în niciun fel averea rapperului multimiliardar.

Averea lui Kanye West, mai mare ca niciodată, în ciuda divorțului de Kim Kardashian

Contractul prenupțial semnat de Kanye West și Kim Kardashian prevede, foarte echitabil, că fiecare păstrează ce are, adică enorm de mult.

Dacă acum un an Kanye West intra în topul miliardarilor întocmit de Forbes, cu o avere estimată la 1,3 miliarde de dolari, aceasta se pare că a crescut de peste patru ori din aprilie 2020 până acum.  

Potrivit unui nou raport al publicației Bloomberg, rapperul are o avere care însumează 6,6 miliarde de dolari.

Din documentele obținute de Bloomberg reiese că Yeezy, brand-ul său de echipament sportiv al cărui unic proprietar și director creativ este, valorează între 3,2 și 4,7 miliarde de dolari. Această explozie a imperiului vestimentar creat de Kanye se datorează în principal parteneriatului cu Adidas AG, care a început în 2013 și e programat să se încheie abia în 2026, și al celui mai recent, cu Gap Inc., semnat în 2020, pe 10 ani. Potrivit acestuia din urmă, Kanye va crea o linie Yeezy Gap, care va fi lansată în iulie 2021, și care este destinată bărbaților, femeilor și copiilor. Bloomberg estimează că încasările din vânzarea acestei linii vestimentare vor depăși 150 de milioane de dolari într-un singur an.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Dincolo de sumele imense pe care Kanye le încasează din businessul său de retail, rapperul are 122 de milioane de dolari în numerar și acțiuni. Albumele produse de-a lungul carierei sale muzicale adaugă 110 milioane de dolari la avere. Și nu în ultimul rând, Kanye obține bani și din SKIMS, brand-ul de lenjerie, loungewear și shapewear al lui Kim Kardashian, din care Kanye deține o cotă estimată la 1,7 miliarde de dolari.

Kanye locuiește în prezent la ferma de 14 milioane de dolari pe care o deține în Wyoming. Cuplul și-a disputat proprietatea imensă din Hidden Hills, California, dar până la urmă lui Kim i s-a permis să o păstreze, pentru că acolo se simt copiii acasă.

Citește și:

Cât valorează ‘Jenny from the Block? Averea lui Jennifer Lopez te va surprinde cu siguranță

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video