Augustin Viziru face declarații emoționante despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată

Augustin Viziru are o fetiță superbă, Maria, și vorbește cu mare încântare și emoție despre aceasta.

Augustin Viziru face declarații emoționante despre cum i s-a schimbat viața de când a devenit tată

Augustin Viziru a câștigat emisiunea Ferma. Orășeni versus săteni, difuzată de ProTV, plecând acasă cu trofeul și premiul de 50.000 de euro.

„Astăzi, fetița mea a împlinit 3 luni și acesta este trofeul ei. Tot ce mai contează în viața asta pentru mine este fetița mea. Și familia mea. Mă bucur de momentul ăsta din tot sufletul”, a declarat Augustin Viziru în seara finalei, fiind pentru a doua oară când el a concurat la această emisiune în urmă cu 5 ani.

„Am abordat cu totul și cu totul altfel jocul față de acum cinci ani și singurul meu obiectiv a fost să îi dau educație fetiței mele, să îi arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul acesta fiind un om bun. Și asta am făcut. Trofeul acesta pentru mine reprezintă o liniște sufletească”, a mai spus el la finalul emisiunii.

Augustin Viziru, în vârstă de 40 de ani, a fost invitat recent într-o emisiune TV și a vorbit cu emoție despre fiica lui, Maria. „Maria e curajoasă ca tati şi determinată ca mami. Greul a trecut, ne-am acomodat. Ne-am făcut programul nostru, chiar dacă e totul destul de strict. E greşit să crezi ca bărbat că vrei să mai copilăreşti. E cel mai frumos lucru din lume. A venit în viaţa mea la momentul perfect. Acum sunt suficient de matur încât să o cresc cum trebuie. Îmi doresc să fie un copil cu poftă de viaţă, fericită. Ea îmi dă cea mai mare satisfacție. Vreau să știe să facă diferența dintre rău și bine”, a spus Augustin Viziru.

Recent, Augustin Viziru și-a surprins fanii care îl urmăresc pe Instagram cu o fotografie în care apare alături de fiica lui, dar și de mama acesteia si iubita lui, Laura.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by augustin (@viziru)

Citește și:
Cum arată și ce mai face acum Cătălina Toma, cântăreața supranumită Regina R&B din România

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people