Au fost găsiți actorii perfecți pentru rolurile Prințului Harry și al lui Meghan Markle

În timp ce familia regală se pregătește de nuntă, un post de televiziune a găsit actorii perfecți pentru filmul despre relația Prințului Harry cu Meghan Markle.

Au fost găsiți actorii perfecți pentru rolurile Prințului Harry și al lui Meghan Markle

Postul de televiziune Lifetime a încheiat castingul pentru rolurile principale ale noului film la care lucrează, Harry & Meghan: A Royal Romance', cu doar 3 luni înainte ca adevărații Harry și Meghan să se căsătorescă, evenimentul fiind considerat nunta anului. Prințul va fi reprezentat de actorul Murray Fraser, în timp ce rolul starului din Suits', Meghan Markle, îi revine actriței Parisa Fritz-Henley.

A post shared by @screenaccess (@screenaccess) on

A post shared by @screenaccess (@screenaccess) on

Producția filmului va începe la finalul săptamânii acesteia în Vancouver și Los Angeles, Lifetime sperând la o premieră în primăvară, mai ales că nunta regală va avea loc în data de 19 mai la capela St. George.

Produs de Michael Weiss și Meredith Finn, Harry & Meghan: A Royal Romance', va urmări cronologic povestea de dragoste dintre Prințul Harry și logodnica sa din momentul în care s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, la relația lor secretă, interesul global pe care l-a provocat relația lor, dar și viața lui Markle, ca actriță americană divorțată. Menhaj Huda va regiza filmul pe baza unui scenariu produs de Scarlett Lacey si Terrence Coli.

Aceasta însă nu este prima dată când Lifetime a va produce un film pe baza idilei unei personalități regale. În mai 2011, aceeasi lună în care a avut loc și nunta regală dintre Prințul William și Kate Middleton, rețeaua de cablu difuza filmul William&Kate. Starul din Greys Anatomy', Camilla Luddington, a interpretat-o pe Ducesa de Cambridge, iar Nico Evers-Swindell l-a portretizat pe William.

Citește și:
Cele mai bune fotografii postate de Meghan Markle pe conturile ei de socializare

Text: Catinca Sulea
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people