Au fost dezvăluite mailurile trimise de Meghan Markle cu privire la zvonurile din presă legate de Kate Middleton

În interviul pe care Meghan & Harry l-au acordat celebrei Oprah, Ducesa a făcut mai multe afirmații cu privire la comportamentul lui Kate Middleton.

Au fost dezvăluite mailurile trimise de Meghan Markle cu privire la zvonurile din presă legate de Kate Middleton

Mulți au fost cei care nu au crezut-o pe Meghan cu privire la afirmațiile făcute despre Kate Middleton, fiind cunoscută popularitatea de care se bucură soția Prințului William.

Reporterul regal Omid Scobie, care este și autorul cărții biografice despre Meghan și Harry – Finding Freedom – a dezvăluit într-un articol mesajul pe care Meghan Markle l-a transmit prin email cu privire la zvonurile apărute în presă despre ea și Kate Middleton.

Potrivit declarațiilor lui Omid Scobie, din interacțiunea lui Meghan și Harry cu reprezentanții familiei regale britanice se poate observa cu ușurință modul diferit în care cei doi au fost tratați, mai ales în comparație cu William & Kate.

Reprezentanții de la Palatul Kensington i-au rugat pe Meghan și Harry să semneze o declarație prin care să fie menționat faptul că Prințul William nu a avut o atitudine malițioasă față de ei înainte ca aceștia să decidă să renunțe la rolurile din familia regală.

Cu acea ocazie Meghan a răspuns la email, făcând referire și la toate zvonurile privind interacțiunea cu Kate Middleton. „Deci, dacă tot aruncăm cu orice declarație acum, atunci poate că este momentul ca KP (Palatul Kensington) să spună în sfârșit adevărul și despre mine (că nu am făcut-o pe Kate să plângă).”

Omid Scobie mai precizează că Meghan a trimis mai multe mailuri în care întreba de ce adevărul ei despre incidentul prezentat eronat în presă nu a fost niciodată considerat important. „Însă, la fel ca multe alte cereri făcute de cuplul regal, sugestia ei a fost ignorată. I s-a spus că Ducesa de Cambridge nu poate fi amestecată în zvonuri și bârfe.”

Meghan Markle a demontat zvonurile despre relația cu Kate Middleton în interviul mult anticipat cu Oprah Winfrey, care a atins multe subiecte spumoase – subiecte care de multe ori au ajuns total eronat în presa tabloidă și care i-au transformat viața de la palat într-un real coșmar.

Același lucru s-a întâmplat și cu știrea ce făcea înconjurul Internetului acum mai bine de doi ani, cum că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi „izbucnit în lacrimi” în timp ce fiica sa, Prințesa Charlotte, își proba rochia de domnișoară de onoare pentru nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Mai mult, presa a mers chiar mai departe și a afirmat că Meghan ar fi fost de vină pentru incident. Acum Meghan Markle spune că situația a fost cu totul alta.

„S-a întâmplat exact invers”, mărturisește actrița în interviul transmis exclusiv de CBS. „Și nu spun asta într-un mod disprețuitor, fiindcă într-adevăr fusese o săptămână grea chiar înainte de nuntă, iar ea se supărase pe ceva. Dar și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și chiar mi-a trimis flori și un bilețel mai apoi.”

„Nu cred că mai are rost să reamintesc evenimentul, cât timp și-a cerut scuze, iar eu am iertat-o”, continuă Meghan. „Nu mi-aș fi dorit niciodată ca asemenea detalii despre ea să ajungă în presă.”
Potrivit People, fosta Ducesă de Sussex declară că a fost „șocant” să vadă cum totul ajunge în public după luni întregi de la nuntă, dar și să urmărească felul în care media a continuat să le prezinte pe ea și pe cumnata ei ca luptând una împotriva celeilalte.

Meghan Markle a afirmat despre Kate Middleton că e „un om bun”, și mai adaugă faptul că media „pur și simplu preferă poveștile cu eroi și răufăcători. […] Dacă mă iubiți pe mine, nu trebuie să o urâți pe ea. Iar dacă o iubiți pe ea, nu trebuie să mă urâți pe mine”.

Citește și:
Prințul William și Kate Middleton nu vor să ia parte la „telenovela' creată de Prințul Harry și Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people