Au fost anunțate trei noi concurente pentru show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Au fost anunțate numele a altor trei concurente care vor participa la show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities", acestea fiind deja cunoscute publicului larg din România.

Au fost anunțate trei noi concurente pentru show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu, cei trei jurați „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de fashion de la Kanal D, sunt pregătiți pentru întâlnirea cu concurentele care se vor duela stilistic, în noul sezon al cele mai iubite competiții de modă din România.

Cele trei vedete care se alătură celorlate trei concurente deja anunțate în componența show-ului de fashion „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Gina Chirilă, Bianca Rus și Theo Rose.

Gina Chirilă, fotomodel de succes, este una dintre cele mai apreciate modele, atât în România, cât și în străinătate. Frumoasa vedetă este și antreprenor, aceasta și-a lansat anul acesta un brand de haine. Gina Chirilă vine în competiția de stil cu experiența podiumurilor marilor case de modă. Vedeta spune că îmbrățișează această nouă experiență ca pe o provocare și că își dorește să dobândească mai multe cunoștințe solide în domeniul modei.

„Această competiție reprezintă o provocare pentru mine! Dar având în vedere că am lucrat în domeniul modei timp de 6 ani, în țară, și în străinătate, tind să cred că aș avea câteva cunostiinte în domeniu! Sunt aici că să învăț mai mult și să dobândesc și experiența unui show de televiziune”, spune Gina Ghirila.

Bianca Rus, cântăreața, vine la Bravo, ai stil! Celebrities' cu un optimism debordant, lipsa de complexe și cu sinceritatea dezarmantă cu care și-a susținut părerile de-a lungul timpului. Un adevărat exemplu de voință de fier, Bianca Rus nu a ezitat să treacă printr-o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de surplusul de greutate; înainte, dar și după ce a slăbit peste 60 de kilograme, această s-a făcut remarcată ca o femeie cochetă, îndrăgită de mii de fani, autentică și directă în relația cu susținătorii ei pe rețelele sociale.

„Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc și sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalți în această competiție. Prin multă muncă, cu ambiție, cu perseverență, talent și viziune acest vis poate deveni realitate”, spune Bianca Rus.

Posesoarea unei voci fenomen, Theo Rose a debutat pe scenă de la o vârstă fragedă, interpretând melodii din repertoriul popular. De la vârsta de 11 ani își descoperă pasiunea pentru muzică ușoară, fiind apreciată de public și jurii de specialitate, obținând numeroase premii și trofee la diferite concursuri. Theo Rose a devenit cunoscută publicului larg chiar la Kanal D, prezentând, alături de Dan Bordeianu, emisiunea KIDSing, în anul 2014. Single-urile de impact lansate de Theo Rose, precum „Pe bune”, „Awella”, „În locul meu”, sau „Aprinde luna”, însumează milioane de vizualizări în mediul online.

„Până în acest moment, nu am acordat foarte mare importanță stilului pentru că, artist fiind, la concerte, dispuneam de ajutorul stilistilor. Ulterior, am înțeles că stilul nu este doar despre cum te îmbraci, ci despre ceea ce reprezinți tu, un . Așa că mi-am zis că eu voi crește odată cu intrarea mea în competiția ”, spune Theo Rose.

Citește și:
Ilinca Vandici se machiază singură și le-a arătat fanilor care este rutina ei de machiaj

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people