Ashton Kutcher a tinut un discurs emotionant pentru familia sa

Actorul a multumit sotiei sale, Mila, si copiilor lor, la primirea unui premiu in Iowa.

Ashton Kutcher a tinut un discurs emotionant pentru familia sa

Cu totii am observat prezenta lui Ashton Kutcher pe retelele de socializare, in ceea ce priveste numeroasele proteste din Statele Unite ale Americii. Totodata, el a fost si foarte implicat in cateva campanii de caritate pentru statul sau natal, Iowa.

Ashton, in varsta de 39 de ani, a primit premiul intitulat ‘The Robert D. Ray Pillar of Character acordat persoanelor cu un caracter aparte si care sunt modele de urmat. Ceremonia a avut loc pe 8 aprilie, in statul Iowa, iar el a fost felicitat pentru munca sa cu scolile locale. De asemenea, actorul a mai avut si un rol important in lansarea organizatiei Native Fund, care ofera sprijin locuitorilor din Iowa afectati de dezastre naturale.

In timpul discursului de acceptare a premiului, Ashton a facut gluma despre faptul ca in tineretea sa a fost tras de dreapta de un politist, din cauza faptului ca acesta consumase ciuperci halucinogene.

Totusi, actorul a avut pregatit un discurs emotionant in care a vorbit despre cum a invatat multe lucruri din fiecare greseala a sa, si cum acestea l-au ajutat sa devina persoana care este astazi.

Ashton Kutcher a declarat: Viata nu ti se intampla, ci se intampla pentru tine. De. Fiecare. Data. Si atat timp cat esti inconjurat de iubire, bunatate si optimism si dorinta de a face ceva maret, in inima ta, tu vei fi cel norocos. Asadar, acest premiu este pentru voi. Este pentru familia mea, pentru cei patru parinti ai mei, pentru sotia mea, care imi da o lectie de caracter in fiecare zi.'

El a mai adaugat: Va zic eu, azi dimineata, m-am trezit si Mila mi-a dat o lectie. Credeam ca am fost minunat ca m-am trezit mai devreme si am avut grija de copii, inainte de a se trezi ea, si ca am lasat-o sa mai doarma putin. Cand s-a trezit, totusi, m-a intrebat daca am sa ma plang ca sunt obosit, deoarece ea face acest lucru in fiecare dimineata. Si a fost o lectie, nu? Pentru ca are dreptate!'

Ashton i-a multumit sotiei sale, Mila, pentru grija pe care o poarte tuturor si pentru cresterea celor doi copii, Wyatt, in varsta de doua luni si Dimitri, in varsta de patru luni.
Cei doi s-au casatorit in iulie 2015.

Citeste si:
Ashton Kutcher, discurs emotionant impotriva sclaviei moderne

Text: Cristiana Frunza
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people