Ashton Kutcher i-a pregătit o surpriză impresionantă lui Ellen DeGeneres

Este imposibil să nu o îndrăgești pe Ellen DeGeneres, iar cadoul lui Ashton Kutcher arată cât de apreciată este de cei mai iubiți actori de la Hollywood.

Ashton Kutcher i-a pregătit o surpriză impresionantă lui Ellen DeGeneres

Ashton Kutcher știe cum să facă o supriză. Acesta i-a făcut un cadou impresionant lui Ellen DeGeneres.

Actorul a fost prezent în emisiunea lui Ellen ieri și cei doi au discutat despre planurile de vacanță. Gazda emisiunii i-a povestit lui Ashton că se pregătește să plece în vacanță, în Africa, pentru a construi campusul organizației sale, Ellen DeGeneres Campus of the Dian Fossey Gorilla Fund, creat de soția sa, Portia De Rossi, cu ocazia zilei sale de naștere. „Mă duc să mă uit unde voi construi campusul care va salva gorilele de munte”, i-a spus Ellen.

Ashton Kutcher părea că știe care sunt planurile lui Ellen, deoarece el și managerul Guy Oseary, i-au explicat că au început să investească în companii de tehnologie precum Sound Ventures și acum colaborează cu Ripple, o platformă prin care poți transfera banii. „Ei vorbesc despre etica acestei companii și despre această platforma și cum lor chiar le pasă că sunt o astfel de organizație și că pot da o parte din această platformă oamenilor care fac lucruri bune în lume”, a explicat actorul.

Ce legătură are asta cu Ellen DeGeneres? Ei bine, așa cum probabil știi deja, prezentatoarea emisiunii este o persoană are ajută întotdeauna, acest lucru fiind evidențiat și de Ashton Kutcher. El a aflat ce cadou a primit de la Portia De Rossi și s-a gândit cum ar putea să ajute, așa că donează 4 milioane de dolari pentru fundație lui Ellen. Da, ai citit bine, este vorba despre o sumă cu șase zerouri.

„Nu ceri ajutorul nimănui, niciodată”, spus Ashton, iar Oseary a fost de acord cu el: „Ți-am promis când te-am sunat că voi fi acolo să te ajut și noi suntem frați (el și Ashton, n.r.) și suntem aici să te ajutăm”.

Tu te gândești mereu la ceilalți și am vrut să îți arătăm că oamenii se gândesc la tine. Așa că, în numele Ripple, dorim să îți dăruim 4 milioane de dolari”, i-a spus Ashton. El a explicat că de obicei oamenii vin cu un cec mare, dar ei pot transfera întreaga sumă în franci rwandezi imediat, prin simpla apăsare a unui buton.

Ellen, vizibil impresionată de cuvintele lui Ashton a spus că ar vrea ea să apese acest buton. „Aș vrea să-l apăs eu. Aș vrea să îl apăs foarte bine”, a glumit vedeta. „O doamne, a fost incredibil. Vă iubesc atât de mult – știți asta”, a spus Ellen DeGeneres.

Citește și:
Ellen DeGeneres, declarații despre moartea fostei iubite

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people