Ashton Kutcher, implicat în procesul unui criminal în serie

Ashton Kutcher a depus mărturie în cadrul procesului unui bărbat acuzat că ar fi ucis mai multe femei, printre care și cea cu care urma să se întâlnească actorul.

Ashton Kutcher, implicat în procesul unui criminal în serie

Ashton Kutcher a fost, fără să știe, la locul unei crime și a depus mărturie în cazul unui bărbat suspectat că ar fi criminal în serial, Michael Gargiulo, cunoscut și sub porecla de „Hollywood Ripper”.

Prietena lui Ashton Kutcher, Ashley Ellerin, a fost una dintre cele femei atacate de Gargiulo, într-o perioadă de 15 ani. Potrivit mai multor declarații, actorul a spus juraților că el și Ashley aveau planuri pentru prima întâlnire, urmând să iasă la cină pe 21 februarie 2001.

Ei s-au cunoscut în decembrie și au decis să iasă împreună după ce au aflat că sunt amândoi singuri. Ashton a mers la casa acesteia pentru a se întâlni, a bătut la ușă în jurul orei 22.30, însă nimeni nu i-a răspuns.

Acesta a încercat să deschisă ușa, însă era încuiată și s-a uitat pe geam. „Am văzut ceea ce credeam atunci că era vin roșu pe covor, însă nu era nimic alarmant, deoarece fusesem la o petrecere la ea acasă și era un fel de petrecere de facultate. Nu m-am gândit prea mult la asta”, a declarat acesta, adăugând că a crezut că pur și simplu ea a uitat și a ieșit cu alți prieteni.

Cei care au investigat cazul sunt de părere că atunci când Ashton a ajuns la casa prietenei sale, aceasta fusese deja înjunghiată de 47 de ori. „Credem că ea abia ieșise din duș și se pregătea să iasă cu domnul Kutcher atunci când a fost atacată de la spate”, a declarat consilierul adjunct al districtului din Los Angeles, Dan Akemon.

Ashton Kutcher a aflat următoarea zi că Ashley Ellerin a fost ucisă. El le-a explicat atunci polițiștilor de ce se aflau amprentele lui pe ușă.

În cadrul procesului de miercuri, Ashton Kutcher a vorbit timp de 40 de minute și el este unul dintre cei 100 de martori care au depus sau vor depune mărturie în acest caz.

Michael Gargiulo a pledat nevinovat până acum, el fiind acuzat că în 2005 a ucis-o pe Maria Bruno, iar în 2008 a încercat să o ucidă pe Michelle Murphy. În plus, procurorii cred că el este cel care a omorât-o și pe Tricia Pacaccio în 1993.

Citește și:
Ashton Kutcher își face public numărul de telefon pentru a avea o „conexiune reală' cu oamenii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people