Artistul Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata

Artistul Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata la varsta de 55 de ani. Cauza decesului, spun medicii, ar fi fost un stop cardiorespirator.

Artistul Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata

Artistul Ioan Gyuri Pascu a incetat din viata luni dimineata, in jurul orei 5. Doua echipaje SMURD au ajuns la locuinta acestuia, chemate sa resusciteze o persoana in stare de inconstienta, conform declaratiilor membrilor echipei SMURD. Tentativele de resuscitare au durat in jur de o ora, dar nu s-a mai putut face nimic pentru artist.

Nascut in anul 1961, pe 31 august, Ioan Gyuri Pascu a fost actor, muzician, comedian, si chiar, pentru o perioada, si profesor de limba romana. A scris carti pentru copii si carti despre spiritualitate. A ajuns in atentia publicului larg ca membru al grupului de satira Divertis, din care a facut parte inca din 1987.

Decenii la rand el a sustinut spectacole de entertainment, a aparut la radio si televiziune. A jucat in filme semnate de Lucian Pintilie si Cristian Mungiu. Printre activitatile sale s-au numarat si comentariile sportive.

Dupa probleme de sanatate care au survenit in 2010, Gyuri a inceput sa se retraga din viata publica, dupa care a revenit pe scena.

Foto: youtube.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people