Artisti si vedete la lansarea TOTTI CAFFE

Grupul Strauss, singurul producator international de cafea cu fabrica in Romania, a lansat aseara “bijuteria coroanei”, cafeaua profesionala TOTTI. Inconjurat de artisti, muzicieni, personalitati din show-biz si antreprenori, brandul super premium de espresso italian a delectat simturile invitatilor cu o experienta redefinita a cafelei.

Renumitul mixolog Marian Beke, recunoscut in intrega lume pentru cocktailurile spectaculoase cu cafea, a incantat invitatii cu un retetar inovator, ajutat de o echipa de barista profesionisti.

Asocierile spectaculoase de arome si gusturi ale cocktailurilor TOTTI au inspirat 3 artisti sa picteze manual cestile si paharele de cocktail, creand adevarate lucrari de arta care dau o alta perspectiva savurarii TOTTI.

Ana Wagner, fondatoarea atelierului WagnerArte, impreuna cu Alexandru Ciubotariu, cunoscut si ca Ciubi sau Pisica Patrata si coordonator al „Istoriei Benzii desenate din Romania, si creatorul de benzi desenate Robert Obert au lucrat o editie limitata de 250 de cesti si pahare pentru cei care au fost alaturi de TOTTI la lansare.

MoonLight Breakfast au intregit intreaga experienta senzoriala, incheind evenimentul cu un concert care a transmis perfect spiritul inovator si libertatea de exprimare a brandului TOTTI CAFFÈ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people