Aris, fiul Andreei Esca, a absolvit liceul. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV

Fiul Andreei Esca, Aris, a absolvit recent liceul, iar prezentatoarea TV a transmis un mesaj emoționant cu această ocazie specială.

Aris, fiul Andreei Esca, a absolvit liceul. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV

Andreea Esca a avut parte de un eveniment special în familie. Fiul ei, Aris Melkior, în vârstă de 17 ani, a absolvit recent liceul, iar prezentatoarea TV a fost prezentă la ceremonie alături de soțul ei, Alexandre Eram. 

Aris Melkior este discret în ceea ce privește aparițiile publice. Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au fost la ceremonia de absolvire a fiului lor care a avut loc sâmbătă, 26 iunie. Vedeta PRO TV a ținut să împărtășească acest moment cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, publicând o fotografie cu fiul ei, însoțită de un mesaj emoționant în care își arată mândria. „Te iubesc până la lună și înapoi, regele meu leu”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

De asemenea, Andreea Esca a mai publicat și o altă imagine cu soțul ei și fiul lor. „Sunt mândră de tine.” Comentariile din partea urmăritorilor nu au întârziat să apară, care au ținut să îi transmită vedetei felicitări și aprecieri pentru fiul ei. „Felicitări pentru tânărul proaspăt absolvent de liceu, felicitări pentru frumoasa familie!”, „Are toate ingredientele pentru un viitor așa cum și-l dorește!”, „Ce mândrețe de băiat!!!”, „Ce băiat frumos ai! Seamănă cu tine!”, sunt câteva dintre comentariile primite de Andreea Esca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Nu este pentru prima dată când Andreea Esca împărtășește imagini cu fiul ei. În urmă cu ceva timp, a publicat o fotografie cu Aris, însoțită de un mesaj prin care anunța că acesta mai are un examen de dat și că ulterior va merge la universitate. „Hai și cu ultimul examen și Universitate scrie pe tine.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

La sfârșitul lunii iulie, Aris va împlini 18 ani. În ciuda faptului că Andreea Esca este cel mai cunoscut nume din televiziunea din România și se află în atenția presei, Aris consideră că părinții lui sunt la fel ca toți ceilalți și că nu este importantă celebritatea de care se bucură aceștia. „Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alți părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți.” Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place”, mărturisea Aris în 2018 într-un interviu pentru paginadepsihologie.ro.

Andreea Esca și omul de afaceri Alexandre Eram s-au căsătorit în 2000 și au împreună doi copii, pe Aris și pe Alexia.

Citește și:
Încă o vedetă se alătură emisiunii „Vorbește lumea' după plecarea Lorei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people