Aretha Franklin este grav bolnavă

Potrivit mai multor surse, Aretha Franklin a fost internată în spital zilele trecute, în stare foarte gravă. Familia și prietenii artistei americane în vârstă de 76 de ani îi sunt aproape în aceste momente și se roagă pentru ea.

Aretha Franklin este grav bolnavă

Luni dimineață, un post local de știri din Detroit a transmis că „Regina muzicii soul” suferă de cancer. Evrod Cassimy, prezentatorul de știri al Local 4, a adăugat că artista „se odihnește și este înconjurată de familie și prieteni'. Evrod a cerut publicului să se roage pentru starea de sănătate a Arethei și pentru familia sa.

Deținătoarea a numeroase premii Grammy se confruntă cu probleme de sănătate încă din anul 2010, când a fost diagnosticată cu cancer pancreatic, dar a continuat să cânte pentru public până anul trecut, în luna februarie, când a anunțat că se retrage de pe scenă. „Acesta va fi ultimul meu an. Voi fi în studio-ul de înregistrări, dar acesta va fi ultimul meu an în care voi concerta. Asta este', le-a spus artista celor de la Local 4.

https://www.instagram.com/p/Bma9IHYlIns/?hl=ro&tagged=arethafranklin

Ultima dată când Aretha a susținut un concert a fost în luna noiembrie a anului trecut, la Gala AIDS Foundation a lui Elton John, unde i-a încântat pe cei prezenți cu cele mai frumoase și faimoase piese ale sale.

Recent, în cadrul petrecerii anuale Pre-Grammy găzduită de Clive Davis, a fost anunțat că Jennifer Hudson o va interpreta pe Aretha Franklin într-un film biografic care urmează să fie produs. Potrivit Arethei, filmul va fi „o descriere cronologică a aventurii unei cântărețe tinere, cu multe aspirații, pornite din Detroit spre New York'.

Aretha Franklin a devenit faimoasă în 1966, după ce a întregistrat alături de Atlantic Records piese clasice, precum „You Make Me Feel Like a Woman”, „Respect” și „Say a Little Prayer”.

Citește și:
Celine Dion, declarații cutremurătoare despre ultimii ani de viață ai soțului ei, René Angélil, și lupta lui cu cancerul

Foto: Instagram

Recomandari
Mai multe din people