Anya Taylor-Joy, actrița din The Queen’s Gambit, surprinsă în ipostaze romantice alături de un bărbat misterios

Anya Taylor-Joy, actrița din miniseria The Queen’s Gambit, a fost surprinsă în New York în ipostaze tandre alături de noul ei iubit.

Anya Taylor-Joy, actrița din The Queen’s Gambit, surprinsă în ipostaze romantice alături de un bărbat misterios

Anya Taylor-Joy este una dintre celebritățile care își păstrează viața personală departe de lumina reflectoarelor. Actrița în vârstă de 25 de ani a fost surprinsă recent în New York. Ea nu era singură, ci însoțită de un bărbat.

Anya Taylor-Joy a fost fotografiată în ipostaze romantice alături de noul ei iubit. Este vorba despre muzicianul și actorul Malcolm McRae, în vârstă de 27 de ani. Cei doi au fost surprinși sărutându-se și afișându-și afecțiunea în public. 

În fotografii, se poate vedea că Anya Taylor-Joy poartă o rochie neagră, un blazer supradimensionat și cizme cowboy, în timp ce Malcolm McRae a ales o cămașă, pantaloni deschiși la culoare, pantofi maro și o jachetă de piele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anya Taylor-Joy (@anyajoytr)

În ceea ce îl privește pe Malcolm McRae, el nu este străin de industria în care activează Anya Taylor-Joy. Potrivit descrierii sale de pe IMDB, acesta a jucat în două scurtmetraje: Brotherly (2008) și How’dy! (2020). A fost apreciat în urma performanței sale din Brotherly. El cântă la chitară și pian și face parte și dintr-o trupă alături de Kane Ritchotte. 

În trecut, existau zvonuri potrivit cărora Anya Taylor-Joy ar forma un cuplu cu actorul irlandez Eoin Macken, alături de care a jucat în scurtmetrajul Crossmaglen din 2018. A mai fost surprinsă și alături de fotograful Ben Seed, însă niciodată nu a confirmat public că ar fi avut o relație cu vreunul dintre ei.

Anya Taylor-Joy se află în New York pentru a se pregăti să găzduiască finalul sezonului 46 din Saturday Night Live. Ea a câștigat anul acesta Globul de Aur pentru Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial, miniserie sau film TV datorită performanței sale din miniseria The Queen’s Gambit de pe Netflix, care s-a bucurat de un succes fantastic, dacă stăm să ne gândim că a fost vizionată de aproximativ 62 de milioane de oameni în primele 28 de zile de la lansare.

Citește și:
Schimbare spectaculoasă de look pentru Charlize Theron

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people