Antonia nu își mai ascunde problemele cu tenul, iar fanii o apreciază pentru asta

Antonia a publicat o serie de imagini în care le arată fanilor că și ea, la fel ca multe alte femei, se confruntă cu diferite probleme ale tenului.

Antonia nu își mai ascunde problemele cu tenul, iar fanii o apreciază pentru asta

Antonia a publicat pe contul personal de Instagram mai multe imagini în care își arată chipul, fără machiaj. Vedeta le-a spus urmăritorilor săi că uneori tenul ei se confruntă cu diferite probleme, însă ea este împăcată cu acest lucru. 

Și nu, nu trebuie să fie considerat ciudat faptul că Antonia, care e o celebră cântăreață din România, a făcut publice imagini în care le arată fanilor că și ea se poate confrunta cu diferite probleme ale tenului, cum ar fi coșurile, demonstrând astfel că ar trebui să normalizăm naturalețea, sub orice formă ar fi ea și să îndepărtăm stigmatul pe care multe femei îl resimt atunci când au astfel de probleme.

„Din când în când, îmi apar coșuri pe față, dar am învățat să fiu ok cu acest lucru. Sunt doar copleșită de stres. Atâta tot”, a scris Antonia alături de imaginile de pe Instagram.

Fanii din mediul online i-au apreciat gestul, iar unii au spus că ar putea fi un exemplu pentru tinerele din ziua de astăzi. „Ești tot TU și în perioada asta. Trebuie să te accepți așa cum ești și să te iubești oricum. Felicitări pentru curaj!”, „Esti superbă oricum!”, „Esti la fel de frumoasă. ai o frumusețe naturală ieșită din comun”, „Te apreciez și mai mult acum”, „Toate trecem prin așa ceva, e ceva normal și natural, nu înteleg de ce vrem perfecțiune, nu există”, „Ești un exemplu de urmat! Onestă, simplă, cu bun-simț, o mamă și parteneră extraordinară. Aviz tinerilor. Așa da!”, sunt o parte dintre comentariile primite de Antonia pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Recent, Antonia și-a îngrijorat fanii după ce le-a împărtășit o fotografie în care se putea vedea că are o perfuzie. Artista a spus că a stat două săptămâni în casă și că a decis să facă un tratament, însă nu a dezvăluit motivul pentru care a stat în casă. 

Artista în vârstă de 31 de ani a mărturisit la vremea respectivă că a făcut în cadrul unei clinici medicale o terapie perfuzabilă ce are ca scop stimularea energiei și a sistemului imunitar, dar are și un rol de detoxifiere.

Citește și:
Supermodelul român Diana Dondoe este însărcinată cu primul copil

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people