Anthony Bourdain a fost incinerat la o săptămână de la sinucidere

Celebrul chef Anthony Bourdain a fost incinerat la aproape o săptămână de la sinucidere.

Anthony Bourdain a fost incinerat la o săptămână de la sinucidere

Știrea conform căreia Anthony Bourdain a fost incinerat a fost confirmată de un purtător de cuvânt CNN, care a precizat că familia solicită respectarea dreptului la intimitate în aceste momente tragice.

Potrivit People, Anthony Bourdain a fost incinerat în Franța, iar urna cu cenușa acestuia urmează să ajungă vineri la familia sa în America.

Celebrul chef Anthony Bourdain a murit săptămâna trecută la vârsta de 61 de ani. El s-a sinucis în camera lui de hotel, din Franța, unde lucra la un episod al seriei sale premiate CNN „Parts Unknown'. Trupul neînsuflețit al lui Bourdain a fost găsit de colegul lui, Eric Ripert, alături de care filma pentru emisiunea difuzată de CNN.

„Cu o uriașă tristețe confirmăm moartea prietenului și colegului nostru, Anthony Bourdain, anunța CNN, într-o declarație emisă vineri dimineață. „Dragostea lui pentru aventură, noi prieteni, alimente fine și băutură și poveștile remarcabile ale lumii l-au facut un povestitor unic. Talentul său nu a încetat niciodată să ne uimească și ne va fi dor de el foarte mult. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fiica sa și familia în acest moment incredibil de dificil', au declarat colegii lui de la CNN.

Fosta soție a lui Anthony Bourdain, Ottavia Busia, a făcut zilele trecute primele declarații de la aflarea veștii că celebrul chef s-a sinucis la vârsta de 61 de ani. Ea a postat un mesaj pe Instagram în care face referire la decesul celebrului șef și a ales să posteze o fotografie cu fiica lor, Ariane Bourdain. „Fetița noastră a avut azi concert. A fost extraordinară. Atât de puternică și de curajoasă. A purtat cizmele pe care tu i le-ai cumpărat', a scris Ottavia Busia. „Sper că ai o călătorie frumoasă, indiferent unde te-ai afla', a mai adăugat fosta soție a lui Anthony Bourdain.

Anthony Bourdain a fost prezentator TV, autor de cărți și bucătar. De-a lungul timpului a avut numeroase emisiuni și a filmat chiar și în România.

Citește și:
Celebrul bucătar Anthony Bourdain a murit

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people