Ultimul interviu al lui Anthony Bourdain – Bill Clinton este „un gunoi.”

În ultimul interviu al lui Anthony Bourdain, el i-a criticat dur pe Harvey Weinstein și Bill Clinton pentru comportamentul lor în urma scandalurilor de agresiune sexuală în care cei doi au fost implicați.

Ultimul interviu al lui Anthony Bourdain – Bill Clinton este „un gunoi.”

În ultimul interviu al lui Anthony Bourdain, acesta nu s-a ferit să vorbească deschis despre Harvey Weinstein și Bill Clinton, faimosul bucătar dezvăluind cum își imaginează că ar putea muri Weinstein, numindu-l totodată pe Bill Clinton dezgustător.

Anthony Bourdain a acordat interviul pentru Popula.com în luna februarie, materialul fiind publicat duminică, pe 15 iulie. Acesta este ultimul interviu acordat de faimosul bucătar înainte ca acesta să se sinucidă în luna iunie într-un hotel din Franța. În acest interviu Bourdain a vorbit despre politică, viața sa personală, dezvăluind totodată că s-a reapucat de fumat.

Înainte să se sinucidă, Anthony Bourdain avea o relație cu actrița Asia Argento, aceasta numărându-se printre femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstein de agresiune sexuală. Bucătarul a dezvăluit în interviu cum și-a imaginat că ar putea muri producătul de la Hollywood.

„Teoria mea despre cum va muri este, uh, el își periază dinții în baie, este dezbrăcat în faimosul lui halat, aproape desfăcut, își ține telefonul într-o mână deoarece nu poți să știi niciodată ce persoană din consiliul de administrație al lui Weinstein l-a trădat recent, și își periază dinții. Dintr-o dată el suferă un accident vascular cerebral puternic, se prăbușește în cadă, unde rămâne cu halatul deschis și picioarele în afara căzii și în ultimele lui momente în care este conștient se uită în agenda telefonului, încercând să gasească o persoană pe care o poate suna, o persoană care va răspunde la telefon”, a spus Bourdain.

„Și moare în acest fel, știind că nimeni nu-l va ajuta și că nu arată foarte bine în momentul morții sale”, a adăugat acesta.

În ultimul interviu al lui Anthony Bourdain, el i-a criticat dur și pe Bill și Hillary Clinton pentru modul în care au tratat scandalul în care a fost implicat fostul președinte al SUA atunci când a fost descoperită aventura sa cu Monica Lewinsky, precum și restul scandalurilor în care acesta a fost implicat.

El l-a numit pe Bill „un gunoi. Care se consideră prea important, un prădător, un om dezgustător, iar modul în care el – și ea- au distrus aceste femei și modul în care toată lumea a participat la asta și, și, sunt orbi în fața acestui lucru!”

Anthony Bourdain îi acuză pe Bill și Hillary Clinton că au „distrus în mod eficient, au discreditat fără rușine” femei care l-au acuzat pe fostul președinte de comportament indecent, adăugând că acest lucru nu poate fi iertat.

În interviul pe care l-a acordat în luna februarie, Bourdain a recunoscut că el împreună cu iubita sa, Asia Argento, au început din nou să fumeze. El a declarat totodată că este îndrăgostit de actriță.

În același interviu faimosul bucătar a vorbit despre fiica lui în vârstă de 11 ani, Ariane Busia-Bourdain, spunând: „Fiica mea se simte iubită. Știe că este iubită. Are o părere bună despre ea. Un lucru important… este tot ce pot face ca tată.”

Anthony Bourdain a murit la vârstă de 61 de ani, el fiind găsit fără suflare în camera sa de hotel din Franța. Faimosul bucătar lucra la un episod al seriei sale premiate CNN „Parts Unknown”.

Citește și:
Fosta soție a lui Anthony Bourdain a făcut o declarație emoționantă despre decesul acestuia și fiica lor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people