Anne Hathaway este însărcinată pentru a doua oară

Actrița Anne Hathaway a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, mesajul ei fiind unul emoționant.

Anne Hathaway este însărcinată pentru a doua oară

Actrița Anne Hathaway a anunțat prin intermediul unei imagini publicate pe platformele social media că este însărcinată pentru a doua oară.

Aceasta este căsătorită cu Adam Shulma și împreună mai au băiețel, în vârstă de 3 ani, Jonathan Rosebanks Shulman.

Anne Hathaway a publicat o imagine în care sarcina este vizibilă, însă dincolo de împărtășirea fericitei vești, actrița a făcut și o dezvăluire emoționantă, exprimându-și sprijinul pentru toate femeile care se luptă cu probleme de infertilitate.

„Nu este pentru un film… #2. Lăsând gluma la o parte, pentru toți cei care trec prin infertilitate și iadul conceperii, vă rog să știți că nu a fost un drum ușor pentru niciuna din sarcinile mele. Vă trimit și mai multă dragoste”, a scris Annne, dezvăluind astfel că și ea s-a luptat cu astfel de probleme.

Până acum nu a fost anunțat sexul bebelușului sau data nașterii, iar cel mai probabil acest lucru nu se va afla prea curând, având în vedere cât de bine își protejează Anne Hathaway viața privată.

Recent, actrița a vorbit despre rolul de mamă și despre provocările care apar în creșterea fiului ei. „Nu sunt perfectă, însă dacă mă simt frustrată sau sunt distrasă, mă asigur că el este în siguranță și mă îndepărtez, mă calmez și apoi mă întorc la el. Mi se pare în fiecare zi că nu sunt suficient de bună, însă nu o să critic pentru asta, ci o să învăț”, a declarat aceasta pentru The Sunday Times.

Citește și:
Legătura ciudată dintre Anne Hathaway și William Shakespeare a pus pe jar internetul

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people