Anna Wintour are un sfat pe care toată lumea ar trebui să îl respecte în privința garderobei

Anna Wintour are un sfat pe care noi toți ar trebui să îl respectăm atunci când achiziționăm noi piese vestimentare.

Anna Wintour are un sfat pe care toată lumea ar trebui să îl respecte în privința garderobei

Anna Wintour are cel mai bun sfat pentru cei care iubesc să facă cumpărături și nu, nu este vorba despre cum să arăți stylish, ci cum să iei decizii mai bune pentru mediul înconjurător.

Faimosul redactor șef al revistei Vogue a explicat cât de important este să cumpărăm haine din materiale sustenabile, de calitate, care pot fi transmise apoi copiilor sau altor persoane.

Anna Wintour îi încurajează pe oameni să își prețuiască mai mult hainele și să le poarte cât mai des. Aceasta a vorbit despre sustenabilitatea în modă cu cei de Reuters, condamnând faptul că ne plictisim atât de ușor de hainele pe care le achiziționăm de obicei din magazinele mass market.

„Cred că pentru noi toți înseamnă să acordăm o atenție mai mare asupra calității, creativității și să ne concentrăm mai puțin pe ideea că hainele sunt produse de unică folosință, lucruri pe care le arunci după o singură purtare. Vorbim audienței noastre, cititorilor noștri despre păstrarea hainelor pe care le deții și valorificarea lor, purtarea lor constantă și poate chiar dăruirea lor fiicei sau fiului tău, în funcție de fiecare caz”, a declarat Anna Wintour.

Aceasta a vorbit și despre diversitatea din modă, explicând că acum vedem pe podium, în social media sau în paginile revistelor „o reprezentare diversă și incluzivă”.

„Cred că este o legătură foarte mare cu faptul că avem atât de mulți designeri de culoare în Statele Unite. Până când nu există o voce adevărată la masă, lucrurile nu se vor schimba așa cum trebuie. Simt că mai avem multe de schimbat”, a adăugat Anna.

Aceasta a împlinit recent 70 de ani, însă nu pare că vrea să se retragă din conducerea Vogue, după mai bine de trei decenii de când coordonează cea mai cunoscută revistă de modă. Mai mult, ea se implică în numeroase alte proiecte, printre care și un curs online prin intermediul platformei MasterClass. Astfel, Anna Wintour oferă mai multe informații despre lumea Conde Naste și sfaturi pentru cei care își doresc o carieră în modă.

Citește și:
Meghan Markle, o adevărată inspirație pentru Anna Wintour

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video