Anna Kendrick vorbește despre sărutul cu Blake Lively

Anna Kendrick și Blake Lively s-au sărutat în noul film `A Simple Favor`, iar Anna a dezvăluit câteva secrete din culise.

Anna Kendrick vorbește despre sărutul cu Blake Lively

Anna Kendrick și Blake Lively împart un sărut pasional în pelicula `A Simple Favor`. Anna interpretează rolul lui Stephanie, o mamă vlogger care este hotărâtă să afle motivul pentru care prietena ei cea mai bună, Emily (Blake Lively), a dispărut.

„Atunci când filmăm o scenă în care trebuie să sărut pe cineva, mă gândesc doar la `cine are gumă? Cine are o bomboană mentolată?` Și cred că Blake este la fel, pentru că nu am văzut niciodată un bărbat care să caute gumă. Putem spune că am fost cele mai mentolate și fresh persoane care s-au sărutat vreodată, din istoria Americii', le-a spus Anna Kendrick celor de la PrideSource.

https://www.instagram.com/p/BiFbdxKHiv6/?taken-by=asimplefavor

Anna a afirmat că a mai sărutat femei de-a lungul vieții ei, și că este confortabilă cu aceste aspecte ale propriei sexualități. „Există o persoană care încă îmi este prietenă și când ne întâlnim, ne sărutăm', a explicat Kendrick. „Asta s-a întâmplat după liceu și a fost prima dată când am sărutat o fată și nu s-a întâmplat pentru că eram la o petrecere iar băieții ne priveau'.

Actrița a continuat prin a spune că, deși nu a avut sentimente puternice pentru o femeie până acum, nu neagă faptul că s-ar putea întâmpla oricând. „Totuși, cred că nu am trăit acea dragoste sentimentală pentru o femeie, ceea ce nu înseamnă că nu se poate întâmpla, dar cred că mă identific mai mult cu Emily decât cu Stephanie', a adăugat actrița.

Nu este prima dată când Anna interpretează rolul unei persoane atrase de același sex. Unii fani ai seriei `Pitch Perfect` și-au dorit ca personajul ei, Becca, și cel al lui Brittany Snow, Chloe, să fie într-o relație – un lucru pe care Anna îl susține, de asemenea.

„Cu siguranță am vrut un final în care Becca și Chloe să fie împreună și am filmat o versiune în care Brittany și cu mine i-am convins pe ceilalți să filmăm o scenă în care suntem doar noi două, împreună. Dacă vom face și cel de-al patrulea film, mă voi lupta pentru acest lucru, dar nu știu sigur dacă se va întâmpla'.

Filmul `A Simple Favor` va avea premiera în data de 14 septembrie.

Citește și:
Blake Lively a dezvăluit cum că l-ar înşela pe Ryan Reynolds

Foto: PR

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people