Anna Kendrick compară filmările pentru franciza Twilight cu o „luare de ostatici”

Anna Kendrick a interpretat un rol secundar în franciza Twilight, însă nu are multe cuvinte frumoase de spus despre acea experiență.

Anna Kendrick compară filmările pentru franciza Twilight cu o „luare de ostatici”

Jessica Stanley nu este cel mai memorabil personaj din franciza Twilight, însă pentru Anna Kendrick, care a interpretat-o în toate cele patru filme din serie, înseamnă numeroase amintiri și nu tocmai frumoase.

Într-un interviu video acordat Vanity Fair, Anna Kendrick a vorbit despre toată cariera ei, însă declarațiile ei despre perioada filmărilor la saga Twilight i-au dezamăgit puțin pe fani. Însă, nu este vorba de rivalități sau discuții în contradictoriu pe platourile de filmare, ci de o stare generală a actorilor din distribuție cauzată de vremea deloc prietenoasă.

„Îmi aduc aminte cum tenișii mei Converse erau complet uzi și cum gândeam că ‘Știi, acesta este un grup de oameni cu adevărat minunat și sunt sigură că, în alte momente sau în alte condiții, chiar am fi devenit prieteni, însă acum îmi vine să omor pe toată lumea'”, spune actrița.

Și nu doar ea are amintiri atât de neplăcute despre acea perioadă. Până și vedetele din rolurile principale – Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner – au experimentat aceleași neplăceri, iar Kendrick este convinsă că, în alte situații, ar fi devenit foarte buni prieteni. În schimb, spune ea, relația dintre ei a devenit una strânsă din cauza suferințelor pe care le-au îndurat.

„Se formase un fel de legătură”, mai spune Kendrick. „Era ceva anume, ca atunci când treci printr-un eveniment traumatizant, așa cum îți imaginezi oamenii care supraviețuiesc unei luări de ostatici și se creează o legătură pe viață”.

Unul dintre momentele pentru care fanii au lăudat de-a lungul anilor personajul interpretat de Kendrick îl constituie discursul pe care acesta l-a susținut la terminarea liceului. Însă, deși este vorba despre un discurs emoționant, Kendrick susține că meritul nu este deloc al ei. Mai mult, ea spune că meritul îi aparține de fapt lui Kristen Stewart

„De fapt lumea se uită la reacția lui Kristen Stewart din timpul discursului și acesta este lucrul care emoționează”, a mai explicat Anna Kendrick. „Modul în care ea a reacționat este ceea ce i-a făcut pe toți să aprecieze mai mult acel moment”.

Citește și:
Brandul lui Reese Witherspoon, Draper James, a fost dat în judecată

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people