Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu?

Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu? Este știrea pe care o vehiculează toate tabloidele de peste Ocean și reprezintă o mare surpriză pentru fanii celor doi actori.

Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu?

Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu? Tabloidul american Star este cel care a anunțat această știre care a șocat întreaga lume, inclusiv pe fanii celor doi actori.

Mai mult decât atât, se pare că Angelina a intervenit pe lângă producătorii filmului The Eternals, în care va avea rolul principal, pentru ca Reeves să fie cooptat în această producție și a avea rolul principal masculin.

Dacă divorțul dintre Angelina jolie și Brad Pitt a fost unul foarte mediatizat, actorul Keanu Reeves a fost mereu foarte rezervat în ceea ce privește viața sa amoroasă. Se cunosc puține lucruri despre relațiile pe care le-a avut actorul, el preferând să nu fie văzut în compania nimănui după ce, în 2001, fosta lui iubită, Jennifer Syme, a murit într-un accident de mașină.

Știrea conform căreia Angelina Jolie și Keanu Reeves formează un cuplu a ajuns și la reprezentantul oficial al starului din franciza Matrix. Prin intermediul acestuia, Reeves a decis să ofere o declarație oficială, negând cu vehemență zvonurile. „Nu, Angelina Jolie și Keanu Reeves nu formează un cuplu. Ceea ce ați citit este complet fals și nu a avut niciodată loc. Totul este o invenție făcută cu scopul de a vinde revista. Sunt minciuni, zvonuri, invenții”.

Reprezentantul actorului a mai precizat că Reeves nu își dorește să facă și alte comentarii cu privire la viața lui privată, că în acest moment printre planurile lui nu este inclusă și o relație amoroasă și că, dacă ar fi așa, cu siguranță nu va împărtăși detalii intime cu tabloidele.

În ceea ce ne privește, nu putem să nu recunoaștem faptul că suntem puțin dezamăgite că zvonurile nu sunt adevărate, pentru că Angelina Jolie și Keanu Reeves ar fi format cu siguranță unul dintre cele mai HOT cupluri de la Hollywood.

Citește și:
Mila Kunis și Ashton Kutcher au avut cel mai bun răspuns pentru tabloidul care a anunțat că cei doi s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people