Angelina Jolie si fiica ei, Shiloh, in vizita umanitara in Namibia

Au aparut fotografii inedite cu Shiloh si Angelina Jolie din vizita lor in Namibia la sanctuarul numit "Shiloh Wildlife", pe care urmeaza sa-l inaugureze luna aceasta.

Angelina Jolie si fiica ei, Shiloh, in vizita umanitara in Namibia

Angelina Jolie a decis ca acest sanctuar sa-i poarte numele primei ei nascute, mai ales ca Shiloh a venit pe lume in Namibia, acum 11 ani.

Locul a fost finantat de fundatia Jolie-Pitt, ambii actori donand sume impresionante de-a lungul timpului.

Prin intermediul acestui sanctuar, Angelina si fiica ei spera ca rinocerii si elefantii care se afla in pericol sa aiba o sansa la viata.

„Shiloh s-a luminat la fata cand a vazut sanctuarul prima data. Numele ales a fost o surpriza pentru ea”, declara o sursa pentru People.

Shiloh si mama sa au stat cinci zile in Namibia, timp in care s-au intalnit cu fondatorii N/aan ku sê Foundation, Rudie si Marlice von Vuuren, participand direct la experienta muncii cu animalele. Fundatia are si un ghepard pe care il cheama Shiloh.

Jolie si-a incheiat vizita cu o intalnire privata cu presedintele dr. Hage Geingob si cu Monica Geingos, Prima Doamna a Republicii Namibia, pentru a discuta despre viitoarele proiecte ale familiei ei pentru aceasta tara.

„Este o onoare sa lucrez cu N/aan ku sê si sa pot contribui la conservarea vietii salbatice in Namibia”, declara Angelina Jolie inainte de plecare.

Citeste si:
Ce parere are Jennifer Garner de noua relatie a lui Ben Affleck

Text: Teona Tomoiaga
Foto: Arhiva Revistei ELLE, Fundatia N/aan ku sê

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people