Angelina Jolie „s-a simțit obligată” să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

Nu ne-am fi imaginat niciodată că cineva nu și-ar dori să se căsătorească cu Brad Pitt, însă iată că surpriza vine chiar de la Angelina Jolie.

Angelina Jolie „s-a simțit obligată” să se mărite cu Brad Pitt și nu mai vrea să se căsătorească vreodată

O sursă apropiată fostului cuplu a făcut câteva dezvăluiri despre căsătoria celor doi, inclusiv informația conform căreia Angelina Jolie s-a simțit obligată să se mărite cu Brad Pitt.

„Ea s-a simțit obligată și presată de Brad Pitt ca să se căsătorească”, a declarat sursa pentru Us Weekly, precizând că Jolie „nu mai vrea să se căsătorească vreodată”.

Ar trebui precizat că divorțul dintre Pitt și Jolie nu este încă finalizat, dar cei doi au ajuns la o înțelegere privind custodia celor 6 copii. Și, în sfârșit, se pare că Pitt și Jolie sunt mulțumiți de modul în care au început să se înțeleagă și de liniștea din familia lor.

„El este recunoscător că toată animozitatea a rămas în trecut”, a mai adăugat sursa. „Pe primul plan sunt cei 6 copii. Acesta este lucrul de care el este cel mai încântat – să fie tată și să își impartă viața cu copiii lui”.

Deși cei doi încă se află în proces de divorț, legal ei sunt singuri, însă niciunul dintre ei nu se grăbește să aibă o altă relație, chiar dacă au existat mai multe zvonuri cu privire la viața lor amoroasă de după divorț.

„Acum este liniște și amândoi sunt relaxați. Este un pas în direcția cea bună. Amândoi vor să depășească acest moment din viața lor și să meargă pe drumuri separate”, a mai adăugat sursa.

Citește și:
Copiii Angelinei Jolie, alături de mama lor la premiera filmului Maleficent

Foto: Profimedia

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people