Angelina Jolie, profesor la Londra

Este o actrita de Oscar, o activista a drepturilor omului si acum Angelina Jolie Pitt isi poate adauga in CV un nou rol: cel de profesor.

Angelina Jolie, profesor la Londra

Angelina a fost numita profesor la The London School of Economics (LSE), una dintre cele mai prestigioase universitati din Marea Britanie.

Avandu-l alaturi pe fostul secretar de stat William Hague, Angelina va participa ca profesor la cursurile de masterat organizate la Centrul pentru Femei, Pace si Securitate din cadrul universitatii britanice.

Jolie, care este Ambasadoral Bunavointei (Goodwill Ambassador) al Inaltului Comisariat ONU pentru refugiati, a participat la numeroase campanii de aparare a drepturilor refugiatilor, campanii impotriva mutilarii genitale feminine si de utilizare a violului ca arma de razboi.

Sunt foarte incurajata de crearea acestui program de masterat', a declarat Jolie. Sper ca si alte institutii academice vor urma acest exemplu deoarece este vital sa vorbim mai mult despre drepturile femeilor si sa stopam nepedepsirea crimelor care afecteaza in special femeile, cum ar fi violenta sexuala in zonele de conflict:.

Abia astept sa ii invat pe studenti si sa invat de la ei, dar si sa imi impartasesc propriile experiente din activitatea mea alaturi de Natiunile Unite”, a adaugat actrita.

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people