Angelina Jolie, prima apariție publică în 2020 alături de copii

Angelina Jolie a mers alături de fiicele sale, Zahara și Vivienne la un spectacol Cirque du Soleil în Los Angeles.

Angelina Jolie, prima apariție publică în 2020 alături de copii

Angelina Jolie arată încă o dată cât de preocupată este să petreacă timpul cu copiii ei, ea mergând alături de fiicele sale, Zahara și Vivienne la spectacolul Cique du Soleil, Volta, în Los Angeles.

Actrița nu a apărut până acum la evenimente publice, cel care a fost în centrul atenției la Hollywood fiind Brad Pitt, fostul soț al acesteia. Prima apariție în public a Angelinei a fost astfel la spectacolul acrobatic, unde s-a fotografiat cu membrii echipei. Aceștia au și postat imaginile cu actrița pe Instagram. „Ok… nu mă gândeam că o voi întâlni pe Angelina Jolie! Ea a venit să vadă show-ul… Ce suflet frumos!”

 

View this post on Instagram

 

Super talented and beautiful ANGELINA JOLIE @angelinajolieofficial And VOLTA TEAM .

A post shared by Andrey (@andreykislitsin) on

Angelina Jolie arăta la fel de bine ca întotdeauna. Aceasta a purtat o rochie neagră și a preferat o machiaj simplu, natural.

Până acum Brad Pitt a fost în centrul atenției în acest an, el având cele mai amuzante discursuri. Acesta a vorbit despre căsniciile sale eșuate la SAG Awards, spunând, „Să fim sinceri. A fost o perioadă dificilă. Un bărbat se droghează, își scoate tricoul și nu se înțelege cu soția lui.” Cuvintele sale au stârnit aplauzele tuturor, Jennifer Aniston fiind chiar surprinsă zâmbind.

Brad Pitt le-a mulțumit în schimb copiilor săi în discursul de la Premiile Oscar, dedicându-le lor faimoasa statuetă. „Aceasta este pentru copiii mei care colorează tot ceea ce fac. Vă ador.”

Citește și:
Angelina Jolie & Brad Pitt: Singurul aspect care o nemulțumește pe actriță, la trei ani de la despărțire

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people