Angelina Jolie, obligată să repare relația dintre copiii ei și tatăl lor, Brad Pitt

Lui Brad Pitt i se va permite să petreacă mai mult timp cu copiii lui vara aceasta, în urma deciziei unui judecător de a întări legătura pe care acesta o are cu ei.

Angelina Jolie, obligată să repare relația dintre copiii ei și tatăl lor, Brad Pitt

Judecătorul care s-a ocupat de divorțul fostului cuplu Angelina Jolie & Brad Pitt a spus, într-o declarație pentru The Blast, că pentru cei șase copii ai acestora „este dăunător să nu aibă o relație cu tatăl lor' și că „este esențial pentru ca fiecare dintre ei să aibă o legătură strânsă cu părinții'.

Conform deciziei judecătorești, Angelina trebuie să îi dea lui Brad numerele de telefon ale acestora, iar el îi poate suna oricând dorește. Actriței nu i se permite să citească mesajele dintre aceștia. Mai mult, ea trebuie să aranjeze o întânlire între copii și doctorii lor, pentru a li se explica că „instanța a hotărât că fiecare dintre ei se află în siguranță cu tatăl lor.'

Un orar de vizite a fost stabilit pentru ca Brad să petreacă mai mult timp cu Maddox (16 ani), Pax (14 ani), Shiloh (12 ani) gemenii de 9 ani, Viviene și Knox, în timp ce Angelina este în Londra, ocupată cu filmările pentru „Maleficent 2”.

Deoarece Maddox este mai mare, el va decide cât timp dorește să petreacă cu tatăl lui.

Dacă Angelina nu le permite copiilor să petreacă timp cu tatăl lor, actrița este în pericol de a pierde custodia primară. Judecătorul a declarat: „Dacă cei minori vor fi mai apropiați de tatăl lor, dar ținând seama și de alte circumstanțe, este posibil ca timpul petrecut cu mama acestora să fie redus, iar custodia primară să i se ofere lui Brad Pitt.'

Citește și:
Angelina Jolie și-a sărbătorit ziua de naștere alături de copii ei, la un parc de distracții din Londra

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
evedete.ro
Mai multe din people