Angelina Jolie are o nouă relație?

În ultimul timp au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie are o nouă relație.

Angelina Jolie are o nouă relație?

După ce în ultimpul timp au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie are o relație cu producătorul de film din Cambodgia, PraCh Ly, o sursă apropiată actriței a făcut primele declarații.

Potrivit declarației pentru People, PraCh Ly este doar un prieten, iar Angelina îi respectă munca. Totodată, potrivit sursei citate, va trece mult timp până când actrița va avea o nouă relație. „Ea se concentrează asupra copiilor și asupra nevoilor lor”.

Angelina Jolie și PraCh Ly, în vârstă de 38 de ani, s-au cunoscut prin intermediul Loung Ung, activista și scriitoare cărții pe care se bazează filmul „First They Killed My Father”. Cei doi au participat împreună la mai multe evenimente de promovare, însă nu a fost vorba despre o relație.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru People, Angelina a explicat că nu este interesată de noi relații, copiii fiind cei mai importanți pentru ea în acest moment. „Noi toți avem momente dificile, însă ca mama are o responsabilitate față de copiii tăi. Ei trec prin perioada în care se formează și orice altceva vine după acest lucru.”

Citește și:
O poză cu Angelina Jolie și Chris Hemsworth face valuri pe internet

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people