Angelina Jolie face o schimbare foarte importantă în viața ei personală

Angelina Jolie s-a separat de Brad Pitt în toate modurile posibile, inclusiv în ceea ce privește numele de familie.

Angelina Jolie face o schimbare foarte importantă în viața ei personală

Angelina Jolie care, după ce s-a căsătorit cu Brad Pitt, adăugase legal la numele său de familie pe cel al actorului, a luat decizia de a renunța la acesta, mai ales că acum se apropie de finalizarea divorțului.

Potrivit documentelor legale obținute de ET, ca parte din divorț, actrița în vârstă de 43 de ani a solicitat – și obținut – dreptul de a renunța la numele de familie Pitt. Nu este însă prima dată când Angelina procedează în acest fel, alegând să își schimbe numele de familie.

Actrița, care este fiica lui Jon Voight și Marcheline Bertrand, s-a născut cu numele Angelina Jolie Voight, însă din cauza conflictului cu tatăl ei, ea a cerut legal să renunțe la numele Voight, drept pe care l-a obținut în 2002.

Căsătoria dintre Jolie și Pitt s-a terminat oficial vineri, după un lung divorț care a debutat în august 2016, la numai doi ani de căsătorie, dar după 11 de relație.

O sursă a declarat pentru ET că „relația dintre Pitt și Jolie este acum cea mai bună de la despărțirea lor. Spre surprinderea multora dintre prietenii lor, comunicarea dintre ei s-a îmbunătățit considerabil și amândoi sunt implicați în a fi părinți foarte buni. Există un program bine stabilit al custodiei copiilor și acest lucru este foarte important pentru întreaga familie. Acum, copiii își pot petrece timpul cu ambii părinți și sunt foarte fericiți”.

Citește și:
Ce părere are, de fapt, Angelina Jolie despre prezența lui Brad Pitt la aniversarea lui Jennifer Aniston

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people