Angelina Jolie este de nerecunoscut în noul său film

Angelina Jolie a suferit o transformare totală pentru noul său rol din filmul Come Away.

Angelina Jolie este de nerecunoscut în noul său film

Angelina Jolie revine pe ecrane cu un nou film fantasy. Come Away este regizat de Brenda Chapman și urmează să aibă premiera pe 4 decembrie în Marea Britanie. Filmul combină povestea a două dintre cele mai cunoscute povești pentru copii: Peter Pan și Alice în Țara Minunilor.

Angelina Jolie și David Oyelowo joacă rolul lui Rose și Jack Littleton, părinții lui Alice (Keir Chansa) și a lui Peter (Jordan A. Nash).

Filmul prezintă povestea lui Peter și Alice, care încearcă să își ajute părinții să treacă peste pierderea fratelui lor mai mare, dar și peste problemele financiare cu care se confruntă. Dornici să îi ajute pe Rose și Jack, cei doi călătoresc la Londra pentru a vinde o moștenire. La întoarcerea acasă, Alice se refugiază într-o gaură de iepure, iar Peter scapă de realitate întrând intr-un tărâm magic, anunță site-ul Daily Mail.

În timpul petrecut în gaura de iepure, Alice o întâlnește pe Queen of Hearts, personaj  întruchipat tot de Angelina. Transformarea actriței este una spectaculoasă, aceasta fiind greu de recunoscut. Are fața extrem de palidă, părul blond închis și voluminos, îi lipsesc sprâncenele și poartă o rochie albă cu un guler înalt, pe care este desenată o inimă roșie.

Filmul a avut premiera mondială în luna ianuarie, la Festivalul de Film Sundance și a fost filmat în 2018, la Londra, Windsor și Los Angeles. După Maleficent: Mistress of Evil, acesta este al doilea film în care Angelina Jolie joacă în ultimii cinci ani.

În ceea ce privește viața sa personală, Angelina încă nu a reușit să finalizeze divorțul de Brad Pitt, iar conform celor mai noi știri, pare că va mai dura o perioadă până când cei doi vor ajunge la un numitor comun.

Angelina a cerut în luna august descalificarea judecătorului privat care se ocupă de cazul divorțului, pe motiv că nu ar fi oferit destule informații privind legăturile sale cu unul dintre avocații actorului. Jolie a depus atunci un dosar la Curtea Supremă din Los Angeles în care susținea că judecătorul John W. Ouderkirk ar trebui eliminat din dosarul său de divorț depus în 2016, fiindcă acesta nu a dat suficiente detalii în ceea ce privește restul de alte cazuri în care a fost implicat alături de avocatul lui Brad Pitt, Anne C. Kiley.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Deși avocații acesteia au căutat dovezi care să probeze nevoia de eliminare a lui Ouderkirk, așa cum cere legea, avocații lui Brad Pitt au insistat ca judecătorul să rămână. Și au avut câștig de cauză! Cererea Angelinei Jolie de a schimba judecătorul a fost respinsă oficial de Curtea Supremă de Justiție din California. „Acesta este judecătorul pe care l-a adus inițial de echipa Angelinei Jolie. Este chiar cel care i-a căsătorit! Încercarea actriței este o dovadă a faptului că nu îi place încotro se îndreaptă lucrurile”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Citește și:
Rihanna și-a schimbat look-ul, iar fanii îi laudă alegerea

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video