Angelina Jolie este acum blondă și greu de recunoscut în acest selfie postat pe Instagram

Angelina Jolie ne surprinde din nou și, de această dată, este vorba de noul ei look.

Angelina Jolie este acum blondă și greu de recunoscut în acest selfie postat pe Instagram

Angelina Jolie interpretează unul dintre rolurile principale din filmul fantasy „Come Away', iar personajul ei, Rose, are părul blond și ondulat, motiv pentru care actrița poartă o perucă.

Actrița în vârstă de 46 de ani a pozat alături de colegii ei de pe platourile de filmare ale peliculei „Come Away' pentru un selfie de grup postat pe Instagram de actorul David Oyelowo.

Actorii din „Come Away' au marcat astfel terminarea filmărilor la unul dintre cele mai așteptate pelicule.

„Filmul nostru COME AWAY este acum terminat!', a scris David Oyelowo în descrierea imaginii postate pe Instagram. „Abia așteptăm să împărtășim cu voi această magică reimaginare a lui Alice în Țara Minunilor și Peter Pan'.

Prezența Angelinei Jolie în distribuția filmului „Come Away' este doar unul dintre motivele pentru abia așteptăm să îl vedem în cinematografe. Pelicula este un prequel al aventurilor din celebrele filme „Alice in Wonderland' și „Peter Pan'. Da, știm că sună ciudat! Mai mult chiar, în această fantezie Alice (Keira Chansa) și Peter Pan (Jordan Nash) sunt frați, iar Rose (Angelina) și Jack (David Oyelowo) interpretează rolul părinților lor.

Pentru Angelina Jolie, această perioadă a fost destul de aglomerată din punct de vedere profesional. Ea a terminat de curând filmările și la pelicula „Maleficent 2', care este programată să ajungă pe marile ecrane în mai 2020.

Citește și:
Angelina Jolie, rănită după ce a aflat de posibila noua relație a lui Brad Pitt

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people